Hur orkar man?

Ibland undrar jag verkligen varför jag forfarande använder blogg.se..

Imorgon börjar skolan, trots allt bara en dag för sen blir det 10 veckor praktik med början på Roparnäs. Ska bli spännande :)

Tills döden skiljer oss åt

Ringde nyss till praktiken för att fråga när de vill jag ska infinna mig på tisdag *spännande* Personen som svarade verkade dock inte ett dugg avslappnad, verkade inte vilja prata så det tog 50 sekunder. Jag ska infinna mig kl.8 o det är väl huvudsaken att jag vet det?!

Idag ska vi förhoppningsvis få de sista fixat här hemma, är bara tapeterna kvar som ska upp o såklart åtgärda det enorma presenningsberget i vardagsrummet. Pappa kommer o lägget tapeterna, mamma hjälpet till att städa o jag drömmer mig bort i bröllopets paradis!

Vi slog fast datumet i måndags, passande när det var den 24:e ;) Men om jag ska vara riktigt ärlig så har jag planerat ända sedan mars så det var nog dags att falla för trycket nu o skaffa en bröllopsblogg.

1 år, 8 månader & 26 dagar kvar..

Finally home!

Huhhu, nu får det lov att vara matpaus. Sen dags att måla lister och vägg, sista väggen :) Snart klart!
Första natten sov vi inatt också, gick riktigt bra att sova under rosa vägg. Så obeskrivligt skönt att vara hemma igen, även om det är ett enda kaos fortfarande med lådor, säckar, presenningar och skräp överallt känner jag mig lugn och trivs tusen gånger bättre än i Smedsby. För detta är vårt hem! Vårt ljusa, fina och helt underbara hem!

Sneakpeaks på rummen finns i föregående inlägg :)

En tjuvtitt!


Snart, så snart!

Det sommarlovet blev inte långvarigt, imorse fick jag sms om jag kunde komma och jobba 7-13 imorgon. Men what the fuck, en dag är inte så farligt o lite extra pengar sitter alltid fint :) Efter jobbet blir det att träffa SötAmmi på stan, känns som några evigheter sen jag såg henne sist. Men vi har båda fullt upp med renoverande och jobb..

På tal om renovering, idag fick byggubbarna tummen ur röven och fotsatte äntligen med att göra klart de som varit halvfärdigt i en vecka nu. Men inte ska man väl klaga allt för mycket, de är trots allt rätt trevliga när det äntligen dyker upp. Och bara de förstår att fortsätta imorgon i samma takt som idag så borde vardagsrummet vara så gott som färdigmålat på onsdag. Vilket betyder att vi flyttar sängen på torsdag och äntligen får flytta hem efter nästan 6 månader ifrån vår fina, ljusa och helt underbara lägenhet!
RSS 2.0