För evigt älskling

Nu ska jag nog bege mig mot tv:n och zappa efter något sevärt i väntan på att söt kommer hem från gymmet. I helgen tror jag det får bli myshelg med massor av film och gott.


Gud vad jag älskar mitt liv! Min sambo är det bästa som hänt mig, skulle aldrig nånsin kunna tänka mig ett liv utan honom. Förstår faktiskt inte hur jag kunnat ha sån tur att jag träffade J, fattade att nappa trots att jag lovat mig själv att inte beblanda mig med något som hade med kärlek att göra. Har varit förlovad i över två år, fortfarande kan jag vakna och inte förstå att det verkligen är sant. Hur mycket bättre kan livet vara? Jag har min prins, min helt egna drömprins som älskar mig precis som jag är. Som accepterar att jag kan vara en riktig bitch ibland, ändå står han ut och fortsätter älska mig. J, fatta att du gjort mig till den lyckligaste kvinnan i hela världen. Jag älskar dig något oerhört!



Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Svar: Men jag skulle inte våga ge en okänd människa fingret när jag är helt ensam :P vet ju aldrig om dom har något fel ;)

2008-09-04 @ 22:51:56
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: emma

va kul de kom idag och att du gilla linnet :)kram

2008-09-05 @ 11:16:20
URL: http://http:/enlitentax.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback