Tre tillfällen

Tisdagstema: Guld

"Tala är silver men tiga är guld"

Veckans tisdagstema är guld, här kommer en personlig favorit i repris som passar mycket bra in på veckans tema.


Photoshop CS 3Tröttnade på att vänta på att det skulle börja gå framåt med att få den andra datorn fixad och dessutom började jag ha ganska rejäl photoshopabstinens så jag frågade snällt om jag fick fixa photoshop på denna datorn. Så nu har jag påtat ihop en header till min J:s hemsida - temat lyrics. Resultatet ser ni här ovanför, ta gärna en titt på hans sida. Tyvärr är inte headern där ännu men så småningom ska den nog dyka upp.
Nu ska jag fixa fotona från tjejkvällen :)

Utmaning

Utmanad av Elli!

Berätta 5 sanningar/saker människor inte vanligtvis vet om dej.
Utmana sen 5 personer att göra det samma.

Meen... nu ska vi fara på julmarknad så detta tar jag tag i lite senare :)

Stödjetävling


Här kan du vinna:
Gosiga & Lurviga Sötnosen Herman Värde 150 kr Fina HOPE-halsbandet i Sterling Silver Värde 295 kr
Du hittar dess produkter i Barncancerfondens JulShop

Linser - andra försöket

För ca 10 min sedan började påta på med linserna, och voilá! redan klart. Tror däremot det kommer ta betydligt längre innan jag har ut dem igen, men det är kvällens problem.

Vecka I

Nu sitter jag med mina livs första linser! Tog "bara" ca en timme att få in den första, satt sammanlagt två timmar hos optikern.. Vete gudarna hur jag ska få ut de ikväll, var näst intill omöjligt att få ut dem hos optikern. Nu ska jag rota lite i kylskåpet och bänka mig framför tv:n. Imorgon är det sista dagen på första veckan av praktiken och vilken vecka sen!
  • Två CT-röntgen
  • En coloskopi
  • En isotopröntgen
Sen massor av finskalektioner och annat trevligt. Fick dessutom ta bort en iv-kanyl idag :)

<< Nu köket!

porträtt


Jag är med och tävlar om ett valfritt porträtt hos Isabella.
Avslutas imorgon!

Har redan börjar fundera ut vilket foto jag vill ha som porträtt om jag vinner :) *håller tummarna*

För 48:e gången - 4 år


23 november 2008

Imorgon är det fyra år sedan vi blev tillsammans och 2½ år sedan förlovningen :) Tänk att tiden gått så fort, och ännu är det många tiotals år kvar tillsammans <3 Älskar min J något oerhört, går inte att beskriva det vi har.

Kärlek handlar om förståelse.
Det handlar om att acceptera varandras misstag.
Om att göra allt för varandra.
Kärlek är att känna glädje och trygghet.
Kärlek betyder oskiljaktighet.
Kärlek betyder du och jag.

Idag blir det en traditionella pepparbiffen och glasskakan eftersom jag hamnade på kvällsskifte imorgon. Se blir det också ett mysigt bad, tända ljus och mys i sängen.

Kärleken. Oförklarlig. Och underbar.
Vår historia

Takida

Ja, men nej, men ja. Vi skall tydligen på Takida ändå, hade upp biljetterna till försäljning på berusad.org och allt. Tror t.o.m. det var två intresserade men vi ändrade oss (igen) och far nog ändå. Är trots allt evigheter sedan vi var ute tillsammans senast om man inte räknar WbN, men då var det inte krogbesök på samma sätt heller. Så nu far i med inställningen att det kommer bl jättekul!

Helvete!

Helvetes helvete... Ringde nyss till EP för att fråga när jag skulle börja praktiken hos dem på måndag, och nog satan tycks jag ha fått kvällsskifte. Kl. 13 ska jag infinna mig där, så var hela kvällen förstörd då... Blir inget 4-årsfirande nu då.. satan, jag hatar redan min praktikplats :/

Klänning

Tävlar om en kläning här.
Avslutas 19.12!

Ja!

Oh my God! Jag klarade t.o.m. muntliga tenten i finska idag, med marginal dessutom *lycklig* Om det ser ut att bli ett bättre slutvitsord också än vad jag trott, återstår förståss att se hur det går i omtenten av skriftliga delen II eftersom den totalt sket sig när jag hade fokuserat mer på muntliga. Men men, nu ska jag läsa på nästa tent som går av stapeln imorgon, dock fokuserar jag mig nog bara på pediatrik och tar resten av delarna på omtenten (är väl sammanlagt 6-7 olika delar varav alla har en hel del att läsa).

Maskar och virus

Idag skäms jag, lyckades skita upp datorn igår med ett mycket otrevligt virus. Som för övrigt tycktes bestå av många virus och maskar, bl.a. en av de trevliga trojanerna. Hur som helst, tänkte bara meddela att det kommer lite tyst om mig på nätet tills vi har det fixat. Har bort det värsta men jag vill inte logga in nånstans innan alla maskar är borta och min J:s dator som jag sitter på nu lär jag inte få använda mer än nödvändigt. Men nu vet ni det, vill ni något så ring tills vidare.

Bildbomb!

Jag lovade mer bilder från Malax, konstaterade nyss att det var för en månad sedan *skäms*

Här kommer en bildbomb!


LinsBus: BlingVåra förlovningsringar - det käraste blinget jag har.

Kolla in de andra bidragen här.

Fredagsfärg: BlåKika på de andra bidragen här.

Fototriss: Skräp & soporLänge sen jag varit med i fototriss nu, men allt för att slippa läsa på tent.
Nu ska jag ta mig en titt på de andra bidragen, gör det du också.

Mysdress

Jag vann inte en egen Angel denna gång heller, däremot fick jag ett mycket uppiggande mejl nyligen. Jag vann mysdressen jag tävlat om :D Är så glad för jag har varit på jakt efter en mysdress länge! Nu kan jag sitta på hur många föreläsningar som helst i auditoriet och vara både skönt och snyggt klädd :)

Dress


Jag är med och tävlar hos Sanaz om vinster värde totalt över 2000 kr. Var med du också! Tävlingen avslutas fredag den 14:e november.

Personlig almanacka

Ska snart lägga in beställningen på kalendrarna, så är det nån fler nu som ska ha en är det bara att säga till!

Farsdag

Idag är jag mycket tacksam, för det hade kunnat vara en riktig helvetesdag om vi hade haft otur.


Bara min J hittar hem från däckbytandet och ljusläggandet på sin pappas grav så ska vi börja bege oss mot pappa och fira lite. Blir ett lottpaket detta år, hoppas inte alla är nitlotter. Vore roligare om han faktiskt vann något på dem. Annars hittade jag också en "världens bästa pappa"-medalj i en affär men då hade jag redan köpt lotterna så det kanske får bli en julklapp istället.

Quiz - Vad vet du om mig?

Niinis Quiz
1) När fyller jag år?
17 februari
17 januari
21 januari
21 februari
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com


MysBlev ett bad med älsklingen ikväll. Nu ska vi snart laga ugnspäron med smält AfterEight, äta salta kex med Creme Bonjour och se film. Mys! Så härligt att ha honom hemma igen.

Skrytbesök

Ja det är inte alla som kan skryta med att de har besökare från Korea i sin blogg ;)


Men ärligt så saknar jag faktiskt min älskade J väldigt mycket, en natt går väl men fyra nätter blir alldeles för mycket. Är redan led och det har bara gått två nätter ännu. Längtar som sjutton till fredagen så man får krama om honom riktigt hårt och pussa på honom igen.


J, jag älskar dig obeskrivligt mycket!

Tillbaka?

Värsta krisen är över, slipper hem idag med förändrigar i livsstilen. Dock är nog blogglusten inte helt återfunnen ännu och skolan kan ibland kännas lite tung när vissa ämnen berörs. Men vi ska förhoppningsvis klara av detta bara vi hjälps åt.

Min J stack annars till Korea igår. Nu var det dags då för helvetesveckan som sköts upp i september. Än så länge känns det väl någorlunda, lite tomt igårkväll på den andra sänghalvan dock. Men får se hur det känns innan fredag, saknar nog honom redan ganska mycket.

bloggpaus

Har hänt en sak inom familjen. Lär inte bli mycket sagt här ett tag...RSS 2.0