Kaos

Det var sannerligen en spännande resa från Wärtsilä, rent av lite kaos här och där. Snöplogar irrade omkring och störde den normala trafiken, vet inte hur många gånger jag bakdelen tänkte släppa för att inte tala om hur många korsningar jag inte tänkte komma mig ur. Och det blinkade överallt, både i trafiken och på instrumentbrädan. Och en långtradare hade varit påväg att välta, så där stod den mitt i smeten och blockerade. En spännande start på dagen, undrar hur resten blir?

För de som inte har turen att ha vårt fina väder så är det ett sånt som de brukar visa på tv när det är rena rama kaoset i länder som inte brukar ha så mycket snö.

Tur att man har ICE (In Case of Emergency) inprogrammerat i telefon. Man vet aldrig vad som händer i sånt här väder.

Vad kommer mellan onsdag och torsdag?

En fin konversation oss emellan..

N: "Jag öppnade sista mjölkpaketet idag"
J: "Jaha?!"
N: "Jaa.. vi ska klara oss hela morgondagen och halva torsdagen på det!"

Dumförklarad!

Idag är det vår dag

image206

Helvete!

Vilken jävla dag, fick nyss veta att tiken som skulle paras för vår valp började löpa en månad för tidigt så ägaren hann inte och göra nån insemination. Nästa löpning sker i höst så ingen valp åt oss från denna kennel i sommar i alla fall. Börjar kännas som det inte är meningen vi ska ha nån sheltti, detta är andra bakslaget nu. Blahg! skulle kunna slänga mig på golvet och skrika. Kanske gråta en skvätt också. Allt känns så hopplöst just nu, vet inte vad vi ska göra. Skaffa från en annan kennel? vänta till årsskiftet? skita i det helt och hållet och försöka hitta nån annan ras? Fan, jag vet inte. Jag orkar inte...

Mysteriet löst

image204

Mysteriet med varför jag alltid lyckas få våra blommor att dö är löst. Det är inte mitt fel utan J:s, han går och vattnar dem utan att känna efter om de är torra. Jag har antagligen ett antal gånger vattnat dem nån dag före så inte konstigt att de dör. De blir helt enkelt dränkta. Jaja, blommor är väl inte hela världen, fick bekräftat att min J är en karl som får tummen ur röven inbland och gör nytta :)






Graffiti i himlen

Här kommer några bilder som jag tog under mitt sökande efter påskris.

image202
image203

Till er

image201
Önskar jag & min J

Kvällens planer

Eftersom resten av påskhelgen är fullspäckad men att-göra stuff så ska vi ta en riktigt myskväll ikväll. Bara han & jag, en film, pizza, chips och massor med mys.
 Vi börjar med att strax bege oss till köket och tillaga pizzorna, dessa avnjuts sedan under 'så ska det låta'. Sedan övergår vi till filmen 'The oh in Ohio' som avnjuts med chips, påskägg och glass (man måste börja jobba på sommarfiguren vet ni). Sen krypa i säng nån gång efter småtimmarna och bara njuta av varandras närhet.

Fan vad jag älskar min J!

Smärta

Nåja, innan blogg.se (igen) fick något sorts problem så hade jag tänkt skriva om gårdagen och dagens krämpor. Har inte längre nån inspiration att författa om allting men ska väl försöka ändå..

Var som sagt och bowlade igår, Nina förlorade stort! Vet inte vad sjutton jag hade för fel, inte en enda strike och massor av försök när jag inte fick ner en enda kägla. Tar och skyller på mina icke-existerande muskler som krävde att jag använde barnklotet (8 kg) och mina feta fingrar som jag inte kunde stoppa in i klothålen ordentligt för då skulle jag nog åkt med när jag rullade iväg det. För övrigt passade inte något klot till mina fingrar, 10 kilosklotet hade i sin tur för stora hål och 9 kilosklotet såg jag inte förrän vi åkte hem :P
 Sen ska vi inte tala om hur mitt enorma blåmärke på benet kom till. Jag bara råkade smälla klotet i benet när jag skulle ha iväg det. Smart som fan. Sen är jag allmänt handikappad med diverse ickefungerande arm- och benmuskler. J bara skrattar åt mig, fast det skulle nog jag också om jag såg mig själv. Ser säkert otroligt kul ut där jag haltar fram.

Nåja, får vila upp mig idag och hoppas att det är bättre imorgon så man inte behöver göra bort sig på dansgolvet med värsta robotdansen. Annars har vi ganska trevligt här nu, allt är tvättat, lägenheten känns ren och fräsch och påskgräset med tillhörande kycklingar står på bordet. Likaså "videkissorna" men färgglada fjädrar i.

image200

Skitblogg

Vad är det här för jävla stil då? Slänger ut en när man ska posta inlägget man skrivit.. Skitstil!

För övrigt tycks allting ha kapat ihop...

Fullspäckat schema

Såhär ser mina kommande dagar ut:

  • Ska försöka städa och få lite påskstämmning i lägenheten idag, se om jag hittar några "videkissor".
  • Ikväll blir det bowling men D och S, evigheter sedan jag bowlade sist. Får se hur det går, bara jag vinner över J så är jag nöjd ;) Blir antagligen en eller två på nån trevlig bar sedan, ska säkert pratas lite när det är ett tag sedan vi såg dem sist.
  • Imorgon hoppas vi på bra väder så tar vi en heldag ute med kameran.
  • lördag blir det försenad födelsedagsfest så då är det krogen som gäller till 100%.
  • söndag har vi lovat fara ut och hälsa på föräldrarna, mamma skulle bjuda på mat och något sånt. Och lilla jag ska se om påskharen har kommit xD
  • måndag blir det också middagsbjudning, nu är det svärmors tur.
  • tisdag är det SYhFILIS race så då ska jag vara funktionär hela långa dagen. Hoppas det är bra väder så man inte behöver stå och frysa ihjäl.
  • Onsdag, den fruktade tandläkaren 08:30 som ska lappa mitt första hål. Sen skola till 16-tiden.
  • Torsdagen ser ut ungefär som onsdag, fast idag är det först skola och sen tandläkaren.
  • Fredag, Pampas, äntligen! jag har väntat. Festa hela dagen och natten lång (typ).
  • Lördagen börjar med silliz och sedan hem och vila sig till kvällen. För då vankas det inflyttningsfest på storalånggatan. Sedan blir det högst antagligen krog igen.
  • söndag, jaa... Försöka hitta förståndet och orken att vara i skolan nästa dag.

Nej usch vad mycket festande det kommer bli. Blir nog att vara nykterist resten av året ;)

Slut - Loppu - The End

Igår tog praiktiken slut, var meningen jag skulle varit tre timmar idag också för att få ihop de 372 timmarna vi skulle ha. Dock betalar skolan per dag vi är där så min lärare gillade inte idén att jag bara skulle vara tre timmar. Så då blev det en ledig skärtorsdag istället. Trodde inte jag skulle sakna C&C, men jag kände mig lite vemodig att lämna vissa klienter. Hade beställt några saker från Oriflame via en där så ska väl dit och hämta det sen när det kommer. Lovade att hälsa på den ena klienten på samma gång, får se om hon minns 'skitskjutaren' sedan (det var vad hon började kalla mig efter första dagen.
   Åter till skolan nästan vecka, blir många 9-16 dagar. Dock rätt många fredagar ledigt så det är alltid en tröst. Fast jag å min sida tar en mjukstart i och med att det var de två underbara tandläkarbesöken onsdag och torsdag nästa vecka och så ska jag vara funktionär på ett jippo på tisdagen, så inte så mycket skola för min del.

Svart stank

Nobody is perfect! och nu har jag lyckats bränna, och då menar jag verkligen bränna, fast riset i kastrullen. Var så upptagen med mitt Photoshopande att jag helt glömde bort riset på plattan. Vattnet hade totalt kokat bort och en underbar stank sprider sig nu i lägenheten. Men mitt största problem är nog hur sjutton jag ska få bort allt svart ur kastrullen. Any ideas?

Tur annars att jag började med maten i tid och inte så sent som jag brukar när jag ska iväg nånstans. Nu har jag tid att början om från början. Och jag ska inte glömma bort det denna gång. Så nu går jag och sätter mig brevid kastrullen!

Sådär ja..

Äntligen är det klart! Gick ganska snabbt när jag väl gav mig fan i att jag skulle få det gjort. Förlängde det mesta jag hade skrivit på slutet genom att beskriva lite mer införligt. Nåja, nu ska jag äta och sen spela, nörda och ta igen allt vad jag missade igår när jag försökte komma nån vart med hela rapporten. Kanske t.o.m. klä på mig och gå en kort sväng och se om jag skulle hitta något att fota.

Går inte!

Nu är inlärningsdagboken så gott som klar, praktikrapporten å sin sida vet jag inte hur jag ska få fixad. Har skrivit precis allt jag kommer på, men fortfarande fattas det en sida för att den ska vara minimum lång. Orkar inte mer idag heller, måste stiga upp nån gång imorgon och dra lite skit så kanske jag får det till tre sidor. Eller hoppas på att jag kommer på något mer att skriva om. Nu åter till tv:n och Anna Phil men älsklingen.

Sex & Kärlek

Tänkte bara säga godnatt!
Nu drar jag mig tillbaka för en god nattssömn brevid min älskling innan ännu en praktikdag börjar, den första på den sista veckan.

Tröstlöst trist

image197

Gudars vilken trist dag;
  • tvätten skriker efter att bli tvättad,
  • golver gapar efter dammsugning,
  • databordet surar över dammtorkningen
och nu har min mage till på köpet börjar tjata på matlagning. Men tänk för att jag inte orkar börja på med varken det ena eller det andra. För jag sitter hellre här, med min älskling och drömmer mig bort till varmare klimat. Eller bara besäller lite tröstkläder från H&M.

Nu ska jag nog ta mig i skinnet, kom på att jag (fortfarande) har en hel del att göra på praktikrapporten innan onsdag. Nån som har tips på hur man får ihop 3-5 sidor av ingenting?!





Vasa Stad 08

image195
For en sväng igår med kamera och stativ, dock blev bilderna inte världens bästa eftersom gatubelysningen störde.

Räknad

Lite refreshning med några räknare såhär på kvällen. Men nu sticka iväg till soffan och kolla film med min älskade J.

Blev nog något

Blev nog några bilder trots vädret. Och vilken befrielse att kunna stå flera meter från det man vill fota och ändå få en bra bild. Änderna jag stod 30 cm från i höstas kunde jag nu stå 3-4 meter från och få minst lika bra bilder. Underbart! med det nya objektivet.



Porrsitzbilder

Nu ska vi bege oss på promenad, trots det mindre lockande vädret. Ni kan så länge ta en titt på mitt första uppdrag som kamerakvinna för vår styrelse här.

Vad som redan hänt

Hittade en liten lista som jag skrivit på nyårsafton angående händelser 2008, kan stolt strecka över några nu och lägga till några:

- Gör min första praktik på ålderdomshem
- Lämnar tonåren bakom mig och fyller 20 den 17 januari
- Vara på min första sitz

- Fira Pampas med buller och bång med halaren på
- Firar 1 år som sambos 1 april
- Firar 2 år som förlovade 24 maj
- Få ett ordentligt sommarjobb
- Resa till Paris
- Inleder mitt andra år vid SYH
- J fyller 25 år
- Firar 4 år tillsammans

Jobba på kilona

Varit uppe ett tag redan, tror jag ska bege mig mot köket nu och fortsätta jobba på kilona. Sen ska jag (läs vi) städa, J har redan tjuvstartat med att sätta igång en diskmaskin. Så måste jag försöka få de sista praktikveckorna dokumenterade också.
Trodde annars solen tänkte titta fram idag, den sken så härligt när vi vaknade men nu är det bara mulet, grått och tråkigt igen. Jag som äntligen trodde jag skulle få bege mig ut med kameran...

Jag är en syrra

Hur bra syster/bror är du?

[ ] Ni träffas varje dag
[x] Du gillar att träffa han/hon
[x] Ni delar samma sorts humor
[ ] Ni kan prata med varandra om allting
[ ] Det skiljer 0-4 år mellan er
[ ] Ni säger snälla saker till varandra minst 3 gånger varje dag
[ ] Om någon säger att du är lik din syster/bror, tar du det som en komplimang
[x] Du deltar gärna som åskådare när ditt syskon utövar sina fritids aktiviteter, t ex spelar match
[x] Du och ditt syskon är lika i personligheten
[x] Du har alltid ställt upp för henne/honom, och kommer alltid göra

[ ] Du litar på ditt syskon till 100%
[x] Ni bråkar högst 3 gånger i veckan
[ ] Och när ni bråkar, så handlar det om viktiga saker
[ ] När du gör saker, gör du dom tillsammans med ditt syskon
[x] Du har inga problem med att låta din syster/bror hänga med dig och dina kompisar på rummet
[ ] Ni diggar samma musik
[/] Du berättar gärna ofta för ditt syskon hur mycket du tycker om henne/honom
[x] När han/hon reser bort, saknar du honom/henne
[x] Du skulle inte kunna tänka dig att byta bort ditt syskon mot något annat
[x] Så fort någon är elak mot din syster/bror är du där och kaxar tillbaka


totalt: 10,5

0-11 Du borde vara snällare mot ditt syskon
12-20 Du är en kärleksfull bror/syster

Haha, joodå. Är otroligt mycket snällare än när vi nötte varann varje dag. Sen har man väl inte så mycket gemensamt när det skiljer sex respektive nio år mellan mig och mina syskon.

Tre kilo på två & en halv månad

De har alltid sagt att man inte gör annat än äter på C&C. Men visste ni att jag gått upp tre kilo sedan jag började praktiken där i början av januari. Nu vet ni, inget bra ställe för den som vill banta. Men jag är glad, alltid tyckt jag varit för smal men kanske det håller på att vända. Tänker inte säga min nuvarande vikt, men jag börjar närma mig vad jag velat väga de senaste två-tre åren.
Intervjun gick annars rätt bra, de ville nog mest se hur jag såg ut för det var mest småprat och inte speciellt många relevanta frågor. Får veta efter påsk om jag får jobbet, men chansen var stor eftersom de behövde rätt många sommarvikarier. Dock skulle det möjligen röra sig om juli-augusti så vet inte vad jag ska hitta på hela juni då. Men får se när deras semesterlistor är klara.

Snart dags

Usch, en timme innan jag ska ge mig iväg på intervjun. Börjar nästan vara lite nervös nu. Ska försöka få i mig lite mat och sen göra mig klar. Önska mig lycka till!

Veckor och private

Kommit till praktikvecka nr. 7 och nu får det lov att räcka för ikväll. Ska tala med mommo på msn en stund, se Private Practice och sen krypa ner brevid min J, sova och invänta morgondagen. Då jag för övrigt tänker sova läänge...

Rapporter och död

Måste väl börja försöka, hur jag nu ska orka, laga inlärningsdagboken och praktikrapporten. Ska berättas om 10 veckor, 10 veckor som i stort sett ser likadana ut. Jaja, inte jag som ska läsa och betygsätta... Ska i varje fall vara skönt med långhelg, ingen praktik förrän på måndag. Dock en jobbintervju imorgon. Hoppas man får jobbet, har ingen lust att sitta hemma och sola denna sommar också (såvida inte nån vänlig själ tänker betala mig för att göra det).

Annars fick vi besked om ännu ett dödsfall när vi kom i jobb imorse, andra sedan jag kom dit. En söt liten dam, skötte henne inte men hon var en sån man fattade tycker för direkt. Var och gav henne insulin så sent som igår morse, då mådde hon prima. Lite skrämmande...

Pampas!

Nu var fem stycken pampasbiljetter införskaffade, fyra bortlovade och en över. Dock finns det väl några potentiella köpare så får se vem som får den sista. Tandläkaren och banken är också avklarade, bara dagens praktik kvar. Visste att jag borde inhiberat tandläkartiden, jag som aldrig i hela mitt liv haft ett hål hade nu plötsligt två. Nåja, klarade mig i 20 år så ska väl nog vara nöjd. Men har redan lite skräck över den 26e och 27e, det är då de ska lagas. Vill inte!

Nu mat och sen praktik...

Trist som bara den

image191
Vilket otroligt trist väder idag, Vaknade av att det regnade och nog tar det sig tid att regna fortfarande. Jag som vill testa mitt nya objektiv. Men med sånt här väder blir det inget av med det. Har över huvudtaget inte blivit speciellt mycket fotande på sistone, när det väl varit vackert väder har man såklart suttit inspärrad på praktiken. Blev bara en kort promenad igår med ixusen i högsta hugg, tyvärr bara två bilder på det vackra paret för sen bestämde batteriet att ta slut.

Well, well ska gå och se hur det går med evighetsköttet i pannnan nu..



Det värmer inombords

image189
Jag verkligen gillar komplimanger för mina fotografier, fick nyss ett antal från en vänlig själ på x3m och det gör mig verkligen glad. Att det finns sådana som anser jag är en bra fotograf, såna som uppskattar mina verk och som ser upp till mig och fotona jag tar. Det är sådant som får en att vilja fortsätta visa upp vad man åstadkommit. Tack!

Från 149 till 45

image188Som jag skrev tidigare i ett inlägg som en vän hade skrivit på sin blogg; Det är en sjukdom vi kvinnor har att behöva mer kläder hela tiden. Och trots att vi bara skulle in till stan och leta mjukisbyxor åt J så skulle jag komma hem med något åt mig själv. Och det gjorde jag, men det var faktiskt något jag behöver om ett tag. Köte mig en vinddräkt, hade kostat 149? men var nu nere i 45?. Så det var inte så illa tyckte jag, sen var vi också till Minimani och köpte några korgar till garderoben. Så då fick jag en liten scarf för att det var kvinnodagen. Inte riktigt mina färger men ska se ifall mamma skulle vilja ha den.

Grön orkidé

image186Har äntligen in-
förskaffat en orkidé, de blommorna är bara så ljuvliga. Är bara lite osäker på om jag klarar av att hålla en i liv. har en tendens att få mina blommor att dö, åtminstone sådana som blommar. Sen grönväxter brukar må rätt bra i mitt sällskap. Men nog ska jag väl klara av det?! Den var rätt dyr och det fanns nog någon slags "bruksanvisning" med. Så att.. får se hur detta går. Vacker är den i alla fall och ännu vackrare kommer den bli.

Så var man fattigare igen

Idag kom böckerna (nåja, egentligen igår men som vanligt ryms paketet inte in i brevinkastet.), så nu ska jag betala räkningen direkt.

. . . . . . .

Så är man 35,50? fattigare nu då.

Ledigt nu ända till måndag, behövs verkligen! Tar på att vara 7-15.30 fem dagar i sträck. Och nu är det bara två veckor kvar av praktiken då. Har lite slappare de kommande veckorna som tur är. Endast må-to i jobb och tre av dagarna är kvällsskift. Så det ska jag väl nog överleva.

Om jag överlever tandläkaren på måndag morgon är en annan sak. Har inte varit sedan 2006, känner inte att jag behöver nu heller. har aldrig haft ett hål och knappast har jag nu heller. Men som de tjatar så orkar man inte till sist, lika bra att fara så har man det gjort. Har en giltig orsak då också att ta kvällsskiftet istället för morgon fast handledaren har det. Tror inte att hon skulle gillat att jag bytte skift endast för pampasbiljettköp. Så, 07:45 - tandläkaren, 10:00- köande till efter 12 någon gång och 14:30-21:30 jobb. Fullspäckat!


Kösällskap?

Nån som känner sig aktiv att komma och hålla mig sällskap i Pampasbiljettkön på måndag? Känner att det inte är så lockande att stå i sin ensamhet och köa (med några hundra andra man inte känner)..

Tre veckor kvar

Känns precis som när jag nyss hade börjat praktiken, när jag kommer hem det vill säga. Har somnat både igår och idag. Min älskling gick ut och gå, orkade inte följa med fast jag velat, hade nyss vaknat då också.
Neej, har inget att skriva....

Mysbad ikväll

image182

Gustafsson - vad är dealen?

Björn Gustafsson hit och Björn Gustafsson dit. Vad sjutton är det med den människan som är så speciellt. Han är en komiker (?) som så många andra. Han är inte ett dugg roligare än nån av de andra svenska komikerna enligt mig, och inte är han så speciellt snygg heller. Så vad är det? Varför håller bloggvärlden på att svämma över med inlägg om honom?

Jag är inte döv!

Oh my God! Jag kan höra igen!

Jag har mer eller mindre haft lock för öronen av allt snytande den senaste tiden, slutade med igår att jag inte visste om jag hade eller inte. Har inte hört vad de sagt på tv och om jag höjd har J frågat om jag är döv. Ja kanske..
Men nu kände jag tydligt hur allt släppte och jag vet, jag hör igen.


Canon EF-S 55-250mm


Imorgon, ja imorgon ska jag ta steget och utöka min systemkamera. Ska ta ut en ansenlig summa pengar och införskaffa ett Canon EF-S 55-250mm objektiv.

Vår historia

Egentligen var det en vän som skulle träffa honom efter att haft varann på msn en längre tid och talat nu som då. Första gången bangade hon ur och vi sköt upp träffen med en vecka. Träffades på utanför McDonalds efter att vi hade varit där och ätit. Obekrivligt nervösa var vi, blott 16 år och rätt barnsliga. När han väl kom fick min vän ett infall att ge honom McDonaldsballonger, hon sprang fram och tillbaka för att se när det skulle fylla på så hon kunde hämta. Där lämnade vi stå ensamma, en riktigt pinsam tystnad inföll. Efteråt följde vi med honom till hans boxlägenhet, såg Spiderman 2, började kittla varann. Han ville bara kittla mig, dock var det min vän som var den kittliga så den planen fungerade inget vidare (redan här tycktes han fattat tycke för mig). Träffades några gånger på stan tillsammans med min vän, nu hade även två andra vänner fått nys om det hela och började febrilt förfölja och förhöra oss. De påstod att han verkligen inte var bra för mig. Men dessa ord triggade mig bara mer att träffa honom igen. Efter ca två veckor, 24 november 04, låg vi i hans säng och då frågade han om det var officiellt vi nu?! Självlart svarade jag ja, hade fallit som en fura för honom. Tog ett tag innan jag vågade berätta för föräldrarna, lilla jag hade en pojkvän som var 5 år äldre. Som tur är gillade de honom från första början (för att inte tala om mommo som tycks avguda honom). Vårt gemensamma liv flöt på, vännerna började inse att han var en bra kille. Vi kunde skratta och skämta om förförljelsen och att det egentligen inte var jag som skulle träffa honom. De nästan stred om vems tjänst det var att vi hade träffats.
Efter ett halvår kom förlovningsdiskussionen upp för första gången, men J tyckte det var för tidigt. Ämnet kom lite nu som då på tal, på ettårsdagen bestämde vi när det skulle bli. Jag var så lycklig, räknade dagarna och hade otroligt svårt att hålla tyst om det hela. När dagen kom, 24 maj 2006, var det många som visste om det redan. För andra blev det en stor överraskning. För oss var det bästa dagen hittills i våra liv. Vi fortsatte tillsammans, var och en i sin by. Vi började längta efter att få flytta ihop, när studenten och sista året i våra skolor börjat fanns det inte mycket tid över för att träffas. Blev en hel del pusslande för att få allt att gå ihop (tack gode gud att jag hade fått körkortet). Lägtan efter att ABI-dagen var enorm. När den var över tog jag mina kläder och flyttade in hos honom för att börja läsa till skrivningarna. Dagarna tillbringade jag med böckerna och kvällarna med honom och svärmor. Vi längtade så till mars när allt skulle vara över. Började leta i tidningar efter en lägenhet, nappade på första annonsen och flyttade äntligen ihop i vår första lägenhet 1 april 2007. Där hade vi ro i 8 månader innan vi köpte eget i december 07. Nu bor vi här i vår underbara trea, och framtiden har inget annat än gott att vänta oss. Vi kommer gifta oss på femårsdagen som förlovade. I med- och motgång genom livet. Du och Jag.


Mer om vår förlovning.
Vår kärlek till varann.
Datumet med stort D bestämt
Vårt bröllop

Vasaloppet

Idag ryktas det om att vara Vasaloppet på tv, även våran. J har nån bekant som ska vara med så vi ska uppenbarligen sitta klistrade hela dagen och se om han kommer i bild. Låter det olidligt tråkigt? Jo jag skulle hellre städa xD Men kan alltid sitta och bråka lite med J, störa hans koncentration. Det är kul.

Om blickar kunde döda

Idag har jag (vi) städat, slände ut mattorna, tvättat ett flertal maskiner och oljat in träbänken i köket som börjat ogilla vatten. Var till och med en sväng på vissa väggar och plockade ur de sista lådorna. När vi står och avslutningsvis bäddar sängen kläcker J ur sig världens förolämpning (på skoj förståss).

Märkväl J har endast dammsugit, diskat lite och torkat bänken..

J: Vad duktiga vi har varit idag som städat så ordentligt.
N: *blänger*
J: Eller jaa.. jag menar vad duktig jag har varit som städat så fint idag.
N: *Om blickar kunde döda*

Sen utbröt ett smärre kuddkrig som fortsatte med kittling (bör väl påpekas att det inte är jag som är den kittliga) och slutade med ett litet pusskalas i den halvbäddade sängen. Åh, vad jag gillar min J.

Nu ska jag kila iväg och se film, äta godis/grisar och myysa.

Det kommer

Wie, armbandet är påväg hem nu. Men det lär ta ett tag innan jag får det eftersom det sänds till min kusin som studerar i Sverige, men för tillfället är i Finland till mitten av mars.
image179
Jag vill tacka mamma, min kusin och mig själv för att det har kunnat uppfyllas.



RSS 2.0