Order!

Nu tycker jag att om ni inte har något bättre för er ikväll där omkring 20-tiden så kan ni slå er ner framför radion, knappa in Radio X3M (eller klicka på länken och hör via nätet) och lyssna på programmet Bumerang som kommer. För då får ni höra min egen lista :)
När de ringde för någon dag sedan hade jag inte den blekaste aning om att jag hade gjort någon lista. Men när de väl började räkna upp mina låtval som kan det hända det kom tillbaka lite. Så idag efter jobbet satt jag i en mycket trevlig telefonintervju och ikväll som sagt så kan ni höra det hela efter kl. 20.

Inte som jag tänkt

Inte för att verka elak, men thank God att J är sjukskriven. Så fick jag mitt glassällskap till sist :) Var inte till Djurcentrum och frågade något, inte heller apoteket. Dumma jag hade inte med bankkortet så jag fick inte ut några pengar. Dock köpte jag en tröja. Vet att jag sa jag inte skulle köpa något, men den var liksom meant to be mine! Nedsatt från 20€ till 5€, endast en kvar och i min storlek. Hur meant to be är inte det?!
Imorgon jobb igen 15-20:30 och på fredag 9-14 samt lördag och söndag 13-20:30 samt 13:30-20:30. Sen som tur är ledig måndag och tisdag, ska väl fixa fästingmedlet då för dåkommande helg blir det möjligtvis villan.

Svammel

Nu ska jag äta, sedan ska jag bege mig ut på stan. Vet inte riktigt vad jag ska ha, inte reakläder i all fall för kläder har jag och dessutom är det aldrig på rea det jag hittar. Kanske går till Djurcentrum och kollar, har 6 euro innestående för fullt stämpelkort. Ska kolla bilbälte åt T och flytväst, är framtida köp som ska göras. En tandborste ska han börja få, månne det är nån större skillnad på våra och åt hundarna?! Sen ska vi skaffa fästingmedel om vi ska till villan så småningom. Inte varit en enda gång ännu i år och simmat har jag ännu inte gjort heller. Vill träffa folk, finns det ingen som är ledig idag och har lust att joina mig på stan? Tror jag ska ta och ringa runt lite..

Kärlekens siffra

Idag har jag och J varit tillsammans i 3 år & 7 månader varav vi även varit förlovade i 2 år & 2 månader av dessa :) Men detta är verkligen inget gentemot mommo & moffa som idag firar diamantbröllopsdag (60 år).

Grattis!Man - inte kvinna

Läste ett inlägg här om att tala i man-form. Har också tänkt på detta och försöker sluta, men det är så svårt. Det slinker bara ur en, inte nu förståss när jag tänker på det men annars. Tror det kan bero på att man (här kan det väl vara?) lite vill avpersonifiera det man skriver, att skriva "man" gör det hela lite mindre personligt på något vis.

Man ska sluta skriva man ;)

Berätta

Sitter här med pågående finskalektion, verkligen inte lätt att få ihop något när man inte kan finska. Är så mycket jag skulle vilja berätta åt uppfödaren men mina kunskaper räcker inte till så hon får nöja sig med en kort berättelse och desto fler bilder.

På tal om bilder så finns det en del från midsommaren på Turbos blogg.

Trevlig Midsommar


Spännande paket


Igår hämtade jag ut paketet jag fått. Fick nästan dåligt samvete när jag såg sex stycken frimärken på. Vet inte vad ett frimärke kostar i Sverige, men det så rätt så dyrt ut.

Och det mystiska paketet innehåller...

- åååh, vad mycket tejp! jag dör av nyfikenhet innan jag har upp allt.
- En telefon?!
- Ett kort, vad spännande..
PersonlighetstestTesta själv!

Parisfoton

Har sakta men säkert börja överföra alla Parisfoton till datorn nu. Snart kommer det lite smakprov.

Chock

Nu ska jag bege mig in mot centrum för att fixa glasögonen som bestämt sig för att den ena gummibiten vid näsan ska vara borttappad. Och så ska jag till posten och se vad det är för något paket som väntar på mig, gissar på min parfymvinst. Sist men inte minst ska jag kolla rean som jag lite chockad fick läsa om i tidningen idag. Man blir verkligen lite efter med allt när man reser och inte har tillgång till dagstidningen varje dag. Sedan blir det att bege sig mot Malax och jobbet så småningom, 15:30-20:30 står på schemat idag.

Jessica vs the rest

Mamma har haft storstädning av något slag så jag hittade en hel drös med Frida, Okej och andra tonårstidningar. Började läsa i en Okej från hösten 2005. De hade en intervju med Jessica Simpsons som jag skummade igenom och fick lite roligt när jag läste detta "Två saker gör Jessica Simpson förbannad. Folk som säger att hon inte kan sjunga och, ännu värre, att hennes äktenskap med Nick Lachey inte kommer att hålla. Då blir hon skitsur." Hur sur måste hon inte vara nuförtiden?!

Paris måndag - fredag

Parisresan var helt klart värd pengarna. Schemat höll, lite dåligt beräknade tider för allt så vi hann med lite extra på onsdag och torsdag. Dock fanns det inte så mycket att shoppa om man inte har mycket pengar, men två toppar blev det i alla fall som var överkomliga priser. Och så måste jag köpa en turisttröja, "I love Paris" *skratt* Kanske lite överdrift men skit samma.

Maten var helt ok, aningen segare kött än här hemma men aningen billigare då också. Testade även sniglar sista kvällen, de smakade jord. Frukosten förstod jag mig inte alls på, en kaffe och crossiant. Vad sjutton är det för frukost? Fast crossiant/rostat bröd med jordgubbsmarmelad var verkligt gott! Måste försöka hitta lite marmelad här också och köpa en brödrost.

Hotellet var inte heller fy skam, tre stjärnor och är nog första hottellet ute i Europa som faktiskt var värd alla tre. Nära hade vi till många caféer och Eiffeltornet ca 1,5 km bort. Både en metro och RER-station var också relativt nära. Som vi för övrigt aldrig trodde vi skulle få på klart när vi kom. Men redan andra kvällen började vi fatta hur allt fungerade. På slutet såg vi tydligen så säkra ut att det var ett antal turister som kom fram och frågade hur de skulle åka. Fast mycket har vi att tacka C, utan henne tror jag det skulle varit en hel del svårare att komma igång med allt.

När vi skulle hem startade vi (dumt nog) redan 9:30 för att säkert hitta till rätt gate i tid. Och i tid var vi verkligen, hela tre timmar innan flyget skulle gå. Ingen exakt gate var heller utskriven på biljetterna så i Stockholm var vi nära att missa flyget. I Paris hade de sagt att vi var tvugna att checka in väskorna igen i Stockholm så när vi kom till Arlanda 45 min innan planet skulle gå gick vi ner och inväntade våra väskor, som aldrig dök upp. Fem min före planet skulle börja boardas stod vi fortfarande nere vid väskbanden och väntade på väskor och att nån skulle kunna meddela vilken gate vi skulle till. Hann med nöd och näppe med, fick skita i väskorna sa gubben bakom disken. "Ni får göra en anmälan när ni kommer fram". Karln som sedan tog emot våra biljetter sa att väskorna åker direkt. Blev en spännande flygtur hem för att se om våra väskor skulle komma. Och de kom, gissa om vi svor över fransmannen?!

Var så skönt att komma hem, även om vi nästan direkt for till mamma och pappa för att hämta Turbo och sova. Blir 90-årskalas imorgon så vi stannar här hela helgen. Och jag måste bara tillägga, herregud hur en valp kan växa på fem dagar! Kände knappt igen honom när vi kom.

Kommer komma foton så småningom någonstans, antagligen på pixbox och bilddagboken.

Paris - here we come

Packa, packa, packa. Just nu har jag inte egentligen någon lust att fara till Paris, antagligen för att jag varit i jobb 9-13 och är trött. Men säkert blir det bra bara vi kommert iväg :D

Tidtabellen ser ni här nedanför;Jag vann!Jag har vunnit en flaska Fire! Härligt så behöver jag inte leta parfym i Paris. Den jag har nu börjar jag vara lite trött på så bra att få en att variera med nu :)

Tack Monica för vinsten.


Vilken hund är du?


Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. en det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på mat! Detta är en ras man måste vakta annars äter den sig lätt till en övervikt. Cocker spanieln har också ett stort behov av kroppskontakt och närhet.

Vilken är du?

vilken?

Hmm... kladdkaka eller moccarutor, det är frågan.

Jordgubbar

Igår åt vi årets första jordgubbar med glass. Gudomligt goda, så det blev ingen bild innan de försvann ;) Nu ska jag städa så vi inte behöver komma hem till ett bombnedslag efter resan och sedan ska jag börja packa. Ska bli så otroligt roligt att få fara på resa med min J. Och att få träffa C som jag inte sett på miljoner år (läs sedan i julas).

Äppel

För säker

Nu har vi införskaffat alla tänkbara försäkringar (Ungdoms-, bil- och djurförsäkring). I den första ingår alla de "vanliga" försäkringarna så som hem- och reseförsäkring. Så nu får stället brinna ner medan vi ligger på sjukhus utomlands ;)

Sommar och sol

Första dagen på jobbet och jag tror jag kommer trivas där, hoppas det i alla fall. Både klienter och personal verkar helt ok, inga jobbigt dementa som på praktikplatsen. Blir en lugn start, endast 8 dagar på tre veckor fast det är då delvis för att vi åker på resa nästa vecka. Och så gott som ledig över midsommar (endast midsommarafton 14-20.30), tur!

Nu ska jag bara slappa hela kvällen, varit i farten hela dagen. Införskaffade blommor till balkongen så nu är den jättefin!

Slit

Så har det redan blivit juni då. Jag har lyckats få lite färg och imorgon börjar jobbet, slit till 31 augusti och 1 september börjar skolan. Money money, men inget sommarlov..

Idag fyller K och S 20 år, halvvägs till 40 tjejer! Men grattis ändå! nu kommer ålderskrämporna ;)RSS 2.0