Helsingfors tur-reur

Blev Helsingfors hela helgen, inflyttningsfest - shopping - matlagning - hemresa.

Jag, J, A och K startade redan en 14-tiden på fredagen, J fick en kort arbetsdag men såna kan vara bra ibland också. Började i lugn takt men ökade desto närmare huvudstaden vi kom. Förirrade oss någonstans vid Tampere när navigatorn försökte lura oss bort från E12:an. Men ner kom vi till sist. Lite förfest med Absinthe och diverse annat i Esbo vid D och sedan bar det av med taxi mot Gumtäkt. Väl där slog sömnen från den långa resan ner till och festen kunde säkert ha blivit bättre utan sömnproblem. Hemkomst ca 04:30 och stupa i golv (yepp, på golvet fick vi sova).

Lördagen konstareades det att min nacke inte diggat golvet men efter frukost och lite nackmassage var vi fit for fight att ge oss av in till Hesa centrum och slåss om prylar på Stockmanns galna dagar. Dock hittade vi inget intressant så det blev lunch och kaffe med K istället. Irrade omkring på stan och så småningom in till en K-affär efter lite fisk, potatis och diverse annat att tillaga hos K. Åt, ljuvligt gott var det. Pratade, allt mellan himmel och jord. Cruisade, såg ett flygplan landa. Drömde, bort från det kalla Finland. Hem, somnade medan de andra pratade och ditt och datt.

Idag, hemfärd rätt tidigt. Väckning redan 9-tiden. Denna natt var det min rygg som sa emot. Bila, bila, bila... sova, sova, sova.. Hemma!

Ätit, duschat, sett film, snart kallar sängen. Men först göra lite uppfräschning på bloggen.
Tack för en lyckad helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback