Hur flickig är du?

Mer än 30 så är du väldigt flickig:

[ ] Du har fler än 10 nagellack?
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr. (köpte den på rea)
[ ] Du har eller har haft lösnaglar
[/] Du har en bild på dig själv som bakrundsbild på datorn - 3x förlovningsfoton
[x] Du har färgat håret
[ ] Du brukar säga "blonda" saker.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad

Du älskar:
[ ] Glitter
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Enhörningar
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor

[ ] Mjukisdjur

Du shoppar på:
[ ] C&A
[ ] Pimkie
[ ] Victoria's Secret
[x] H&M
[ ] New Yorker
[ ] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] Madonna
Däremot Kappahl, Vero Moda, Lindex. Listan borde förfinskas.

Du säger/sa ofta:
[x] Whatever
[ ] Oh my god!
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[x] Hot
[x] Visst
[x] Säkert

[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous

Du läser:
[ ] FRIDA
[x] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Marie Claire
[ ] Elle
[ ] Vecko Revyn
[ ] Bravo
[ ] YAM!
[ ] Wendy
[ ] Bravo Girl
[ ] Popcorn
[ ] Star Flash

Du tycker dessa filmer är bra:
[ ] Elizabethtown
[ ] Girls Club
[x] Freaky Friday
[ ] The Notebook
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet Home Alabalma
[ ] Where the heart is
[ ] Just My Luck
[x] John Tucker Must Die
[ ] Centerstage
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] Mona Lisas Smile
[ ] My Girl

Du brukar kolla på:
[ ] Lost
[ ] America's Next Top Model
[ ] Project Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
Förut när vi hade kanalerna kollade jag flera av dem..

16½
- uppenbarligen är jag inte speciellt flickig. More like a lady.

Gnäll

Nämen fy vad jag klagar på allt. Och bara småsaker. Ska verkligen försöka sluta med det nu, ingen vill ändå läsa massvis med onödigt gnäll. Är trots allt otroligt lyckligt lottad med min familj och vänner. För att inte tala om min underbara J som tar otroligt bra hand om mig och får mig att känna mig älskad.

I Love You Honey!IKEA

Jess, Ikea kan komma till Vasa. Hoppas!

Tankar

Satt nyss och funderade på vad jag skulle skriva, har inte egentligen något att berätta just nu. De nya gardinerna är snart uppe, blir fint. Lite nytt och fräscht.

Sista oktober. Usch vad tiden går, snart iskall vinter igen. 27 grader på Kreta säger de på tv, borde skaffa oss biljetter och sticka iväg. Blåsa ska det också göra, och regna. Fy för hösten, i början är det fint med alla färger men nu är allt bara ruttet och vädret grått.

Ska beställa lite böcker från AdLbris att ta till när snöovädren kommer, lite varm choklad, en filt och J. Då kan vintern vara helt okej. Eller när solen skiner och det är en härlig vinterdag, inte för kallt och inte för mycket tö.

Ombyte förnöjer

Ah, riktigt nöjd är jag nu. Får se då hur länge det håller i sig.
Snart Malax och antasta symaskinen, har halarbenen som ska sys fast och så ska vi väl försöka knåpa ihop varsin cape till lördagen också. Hur nu det slutar sedan.

Nytt (igen)

Har man tråkigt så blir det uppdatering, nu är ett nytt utseende på gång här igen. Och nej, jag kommer aldrig bli nöjd.

Jävla stad

Hemma. Tråkigt. Ingen som helst förbannad parkeringsplats - Skaffa parkering åt VYH-eleverna på skolgården så vi som bor granne kan parkera.

House

House, House, House. Snart börjar House. Lame dag, så otroligt trött. Hittade världens bästa pannkaksrecept på nätet, gudomligt gott blev det!

Shoppingdag

Åh, vad jag är trött! Börjar bli gammal när man är helt slut efter en halv dags shopping. Men skoj var det, känns som evigheter sedan jag fått shoppa lös. Och oj vad dyrt det blev, minns inte senast jag fått så stor påse. Men hitta en tunika, jättefin. Leggins, behövdes! En underbar stickad tröja som är så varm och gosig. Massor med halloweenprylar till festen. Hittade också likadana vampyrtänder som jag tappade för två år sedan. Vad mer, jo tre par sockor för priset av två. Också väldigt behövliga, har konsaterat att mitt sockorförråd kommer krympa drastiskt när jag rensar bort alla uppnötta. Nu spela något, måste se vad som finns på denna dator (är för tillfället i Böle).

Resultat och kärlek

Fick veta vitsordet för vårt föredrag idag. Jag var säker på att det skulle bli en etta, två med lite tur. Men det blev en trea! Trodde jag aldrig, det var alldeles för kort och jag har för mig att mina ögon låg i pappret rätt ofta. Men bara bra om läraren var nöjd. Och den skönlitterära texten fick vi också ut, den blev den fyra. Riktigt nöjd! Jag skrev från hjärtat och det tyckte hon märktes på sättet jag skrev.
Nu ska jag ge mig iväg på lite shopping, känns som evigheter sedan jag gått på stan och bara provat kläder i massor. Ska köpa gardiner också, men det blir fösrt när mamma alutar jobbet om nån timme.

Här kommer min skönlitterära text:


4. Den bästa dagen i mitt liv

Dina läppar mot mina är det underbaraste som finns, när dom rör mina står hela världen still och jag ryser i hela kroppen. Älskling du är underbar på alla sätt och vis, det går inte att beskriva dig. Du betyder enormt mycket för mig. Jag vet att vi kommer hålla ihop för vi är perfekta för varann. Det är du som gör mig lycklig och det är du som får mig att både skratta och le. Snart har det gått tre år och många fler ska det bli. Jag älskar verkligen dig Jonas.

När jag läste rubrikerna fastnade jag genast för ?Den bästa dagen i mitt liv?. Men när jag väl satte mig ner och började fundera kom jag fram till att det finns två datum som betyder oerhört mycket för mig. Det första är den 24 november 2004, dagen jag blev tillsammans med min kille. Den andra dagen är den 24 maj 2006 när vi förlovade oss. Men den bästa dagen i mitt liv måste nog bli den dagen vi satte ringarna på varandras finger och lovade att dela vår framtid med varandra. Är trots allt då jag fick bekräftat att det kommer vara han och jag.

Onsdagen den 24 maj var äntligen här, ringarna var beställda och graverade och låg bara och väntade i asken på det stora ögonblicket. Annonsen i nästa morgons Vasablad var beställd och betald. Nu gällde det bara att utstå dagens sex ovanligt långa och tråkiga lektioner. Redan 12-tiden när det var mat började gratulationerna komma från klasskompisar för jag har aldrig varit speciellt bra på att hålla hemligheter. Jag tackade och förklarade att förlovningen inte ägt rum riktigt ännu. Då övergick det till frågor som när, var, hur? Men den hemligheten behöll jag för mig själv, för att vara ärlig var vi inte riktigt hundra procent säkra ännu på hur det skulle gå till. När klockan äntligen blev 15 och det var dags att åka hem började nervositeten att smyga på. Kunde knappt vänta tills 16 när Jonas äntligen skulle dyka upp med ringarna och vi kunde börja bege oss iväg på resan som snart skulle börja.

Vi hade tänkt åka ut till min familjs villa och förlova oss i badtunnan med varsitt champagneglas i handen och se ut över havet medan solen gick ner. Dessvärre var inte badtunnan klarbyggd ännu därav blev det lite dålig planering. Istället blev det på morföräldrarnas villa i Åminne som det hela ägde rum. När vi kom dit packade vi upp sovsäckarna, bäddade och ställde i ordning för en underbar kväll. Vi stekte pepparbiffarna vi hade köpt, kokade och mosade potatisen. Lade upp det hela, potatismosen i form av ett hjärta, åt och njöt. Även om det var lite svårt att njuta, jag ville bara komma till den del som vi egentligen var där för. Hur som helst, efter maten lade vi oss i sängen och mös med varann en stund. Där omkring en 21:30-tiden gick vi till vardagsrummet och såg ut över havet där solen sakta sänkte sig neråt. Ca 22-tiden bytte vi ringar och lovade varandra att från och med nu följas åt, hand i hand, genom livet. Efter det tog vi fram vår enorma glasskaka som vi hade köpt och med varsin sked i högsta hugg delade vi den kaka som vi numera ser som ?vår? kaka. Sedan kröp vi ner, tätt omslingrade, i sovsäckarna och somnade.

Dagen efter väcktes vi rätt tidigt av att bådas telefoner började gå varma. Blev många gratulationer av släkt och vänner innan man riktigt hade vaknat. Vi tog det lugnt största delen av dagen, slappade i sängen och såg en film. Mot kvällen diskade och plockade vi undan för att börja bege oss hemåt och vänta på nästa dag då det skulle komma ännu fler gratulationer och kramar från lärare och elever. Jag måste medge, hur de än kramade och grattade tog det säkert två månader innan jag riktigt hade förstått att det var sant. Jag var verkligen förlovad med en helt underbar man som älskar mig över allt annat. Tre veckor senare blev det att ställa till med fest, ?klart något så här underbart måste firas? som min mormor utbrast. Sagt och gjort den 12 juni blev det stor förlovningsfest i Malax för alla som ville komma. Och det kom många, många nära och kära som verkligen gjorde vår förlovning till något minnesvärt.

Nu har det snart gått ett och ett halvt år sedan den 24 maj 2006 och ringarna sitter fortfarande stadigt på våra finger. Återstår att se när vi gifter oss vilket kommer bli den nya dagen som blir bästa dagen i mitt liv. Allt för länge lär det inte dröja, vi har redan börjat tänka ut lämpliga datum. Men fortfarande får jag tårar i ögonen när jag tänker på dagen vi förlovade oss. Det kan bara inte betyda annat än att hittills är det den bästa dagen i mitt liv.Tenter

Inget under skedde, jag är varmt välkommen tillbaka och göra ett nytt försök med anatomin. Kanske jag ska börja läsa direkt så man säkert kan det?! Fast å andra sidan inte, är en halv månad kvar så kanske om två veckor. Bara vi skulle börja få resultaten från mikrobiologitenten också, evigheter sedan vi skrev den. Och där kan jag faktiskt ha ett hyfsat vitsord, kändes som jag kunde det mesta mer eller mindre. I varje fall, svenska snart. Hoppas vi får ut våra skönlitterära texter. Nu äta!

På smällen

SYH har säkert roligt när de lägger läkemedelsbehandligens lektioner som är obligatoriska ensamma på en dag. Detta bara för att få oss stackars elever att komma till skolan för 1h lektion för att sedan fara hem tillbaka och konstatera att det suger att det är obligastorisk närvaro. Bensinslöseri är vad det är!

Sen vill jag också påpeka att jag väntar inte barn vilket många har missuppfattat det som igår. Jag ska leva studielivet och njuta av ungdomen klart innan nån bebis kommer. Dessutom ska vi nog bygga egnahemshus och gifta oss innan också. Den nya familjemedlemmen jag talade om i gårdagens inlägg var vår hundvalp som förväntas komma till sommaren.

Födelsedag

Skolan igen, orkar inte med läkemedelsbehandling. Så otroligt tråkigt att sitta och räkna asenkla saker, kunde lika bara vara hemma och göra nån nytta iställer.

Till Malax ikväll då, pappa fyller.

Ingen framgång

Den tredje lägenheten var ingenting att ha heller. Känner på mig det kommer ta länge innan vi hittar nånting, men så är det bara så då. Inte felar vår lägenhet nånting egentligen, skulle ju bara vara så skönt med något eget så man får ut nånting av att betala "hyran". Sen skulle en trea vara bevämare när vår nya familjemedlem anländer kommande sommar.

Ojdå!

Joo.. de där två lägenheterna kunde man beskriva med ett ord; Hemska!

Värsta ghettostil på båda två. Nej, sökandet fortsätter.


Lägenheter

Nu ge sig ut på lägenhetstittande igen. Tvivlar på att dessa är något att ha, lite väl långt ut från centrum är dom också. Men skadar väl inte att titta.

Baka, baka bulla

Cinderella III - mycket bättre än tvåan. "Bakat" bullar, de blev inte speciellt bra. Tackar vet jag riktiga hembakade bullar. En prinsessas dagbok - igen? Nej nej, vi har suttit och spelat Sims. Riktigt roligt att ta en planlösning från nätet och inreda. Men nu ut och se om staden lever.

Nytt

Blå var ingen bra färg att ha på bloggen, tröttnade alldeles för snabbt. Så nu är det nytt igen.

Bekännelse

Jag erkänner, Britney Spears nya cd är riktigt bra. Tjejen har lyckats igen!

Hittade ingen vinterjacka, män är så otroligt kräsna. Måste vara perfekt in i minsta lilla söm för att den ska vara värd att köpa. Present till farsdag/födelsedag hittade vi dock, riktigt fin slips och skjorta i ett.

Nu poker, sen mat, sen film och mys resten av dagen/kvällen. Me like.

Yrväder

Ut i lövyran och leta vinterjacka åt J.

Massor att göra

Hmm.. borde slänga i en tvättmaskin så tvätthögen minskar någon gång. Sen borde jag äta också, och skriva en lista över vad som ska handlas. Gå i duschen. Men känner att jag nog måste spela poker en liten stund till.

Namnsdag

Idag är det min namnsdag, inget jag nånsin riktigt har brytt mig om. Men ett extra grattis en gång i året (kanske nån blomma) sitter väl aldrig fel? Dessutom kan man väl hålla lite på traditioner, för äldre tycks namnsdagar vara något man uppmärksammar.

Så grattis alla Nina (Amanda och Ninni)!

Min kalender säger..

Det står städdag i kalendern, jag antar det betyder att jag ska städa. Jag orkar inte städa, lägenheten är inte i städbehov enligt mig. Fast efter närmare eftertanke, kanske lite. Jag ska alltså städa idag, det kan väl vara kul?
När min sötis kommer hem ska vi kanske gå in till stan och hitta en fin vinterjacka åt honom. Då blir han snyggast i stan, fast det är han redan. I mina ögon är han snyggast och sexigast i stan i varje fall. Älskar honom. Livet är underbart!

Drinkkväll och eftersläpp

Gårdagen var riktigt lyckad, lite konstiga sk. drinkar blev det i början men sen ordnade det också upp sig. Min halare är invigd, natten lång, magen mår prima och nu ska jag äta.

image90

Bilder från kvällen finns här under 24 oktober.

Ända som var lite synd vara att min prins var tvunget att vara ensam hemma, på vår dag dessutom. Jepp, vi hade 2 år och 11 månader igår. Snart tre år, fortfarande lika underbar som den första dagen jag såg honom.

Lägenhetssökande

Har sett lägenheten ännu en gång. Vi ska väl ge ett lägre bud och se om de nappar. Men föräldrarna var inte riktigt övertygade, visade sig nu också att det blir väldigt trångt med 160 sängen i sovrummet. Så sökandet får fortsätta.

Drinkkväll ikväll, var och shoppade en del smått och gott tidigare idag. Är riktigt förväntansfull måste jag medge, får inviga min halare och allt.

Sen fick jag också en oväntad utmaning av Jill.

Här är reglerna:
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

Mina 7 sanningar:
1. Jag är lite paranoid angående att ha främmande folk som går mig i hälarna
2. Jag har ett jävla temperament när jag kör bil
3. Jag har aldrig spytt p.g.a. för mycket sprit, dock haft minnesluckor
4. Jag är förlovad och obeskrivligt lycklig
5. Jag pratar i sömnen nästan varje natt
6. Jag är otroligt lat
7. Jag vågare inte gå ensam hem sent på kvällen/natten

Jag utmanar: Ammi, Anna, Anka, Challa, Micaela, Sofia, Wysteriia

Pimp my...

Sista tenten skriven, men inte är jag godkänd. I såna fall skulle det nog ske ett under. Men mer än jag trodde kunde jag så det är i alla fall en bra början. Nästa tent 15 november nu då, d.v.s. omtenten.

Now I'm going to pimp my halare :D

Lägenhet, halare och tent

För det första; vi blev lurade, fick inte alls hämta våra halare idag :/ De hade föreläsning hela timmen kansliet borde varit öppet. Hoppas det är bättre lycka imåron då.

var och såg på lägenheten idag som vi kanske ska bjuda på, jag blev såklart såld nästan direkt. Den var helt underbar! J däremot var lite skeptisk till kökets storlek och sovrummet. Men ska igen på onsdag och koll med mamma. Får se då vad hon säger. Pappa var inte alls speciellt förtjust i idén att vi skulle köpa eget, tyckte jag skulle gå klart skolan först. Men sådär är de alltid, mamma var väldigt skeptisk till vår förlovning först också, är det inte en så är det andra. jag vill i alla fall ha lägenheten, om det så betyder att jag ska extraknäcka från 16-01 för att vi ska få råd.

Tenten jaa, läsandet går inte speciellt bra. Anatomi är så otroligt tråkigt och så svårt då det inte räcker med att kunna allt på svenska. Nej, då ska det vara massor med latin och grekiska med också. Usch!

Åter måndag

Heljen gick lika snabbt som alltid. På fredag gjorde vi väl egentligen inte ett piss, gick i säng redan 22.30-tiden. Lördag trögade framåt med en mörk skugga hängandes över mig (tent!), på kvällen var det meningen att vi skulle åka limo, men istället blev det film och pizza eftersom C var okontaktbar så gänget sprack. Igår var det mat hos svärmor då J:s farbror kom upp. Idag tentläsning i mängd och massor, men har ändå längtat tills idag för jag får äntligen hämta min halare :D Imåron sista tenten på ett tag, kommer dock inte bli godkänd. Sedan drinkkväll med tjejerna på onsdagkväll som det ser ut nu, kanske halarinvigning på Fontana på kvällen.

Hur mycket är du värd?

kryssa i rutan för rätt svar och räkna ut summan vartefter


Ditt naturliga hår är :
[x] lockigt (200e)
[ ] rakt (100e)
[ ] vågigt (50e)
[ ] korkskruvar (15e)
[ ] flint (5e)
[ ] annan (75e)
Summa: 200

Din ögonfärg är:
[x] brun (100e)
[ ] grön (75e)
[ ] blå (50e)
[ ] hasselnötsbrun (100e)
[ ] annan (15e)
Summa: 300

Längd:
[ ] över 210cm (200e)
[ ] 200-209cm (175e)
[ ] 182-199cm (150e)
[ ] 165-181cm (75e)
[x] 144-164cm (45e)
[ ] under 144cm (45e)
Summa: 345

Dricker du alkohol?
[ ] Nej (400e)
[ ] Bara på Fest/Lov (250e)
[x] Ibland (215e)
[ ] Ja (200e)
[ ] Bara på heljerna (300e)
[ ] Varannan dag (50e)
[ ] En gång om dagen (15e)
[ ] Jag lever för flaskan! (Förlorade allt mitt värde och börjar om från 0euro)
Summa: 560

Syn:
[ ] Perfekt syn (300e)
[ ] Behöver linser men använder dom inte (200e)
[ ] Närsynt (100e)
[ ] Läsglasögon (75e)
[x] Äger glasögon och använder dem dagligen (50e)
[ ] Linser (25e)
[ ] Har gjort en ögonoperation och har nu bra syn (10e)
Summa: 610

Färgen på din bil (din familjs bil):
[ ] rosa (2000e)
[ ] mörkröd (800e)
[ ] guld (700e)
[ ] grå (600e)
[ ] blå (900e)
[ ] vit (475e)
[ ] svart (450e)
[ ] röd (400e)
[ ] grön (350e)
[x] silver (300e)
[ ] lila (250e)
[ ] metallic (200e)
[ ] gul (100e)
[ ] brun (20e)
[ ] rostig (15e)
[ ] ingen bil (0e)
Summa: 910

Skostorlek:
[ ] 48+ (300e)
[ ] 46-47 (200e)
[ ] 44-45 (700e)
[ ] 38-43 (500e)
[x] Under 38 (550e)
Summa: 1460

Tre favoritfärger:
[x] grön (750e)
[ ] röd (600e)
[x] svart (100e)
[ ] gul (475e)
[ ] blå (300e)
[ ] brun (50e)
[x] lila (225e)
[ ] vit (400e)
[ ] turkos (350e)
[ ] orange (300e)
[ ] rosa(100e)
[ ] annan (50e)
Summa: 2535

Använde du miniräknare när du räknade ihop svaren?
[ ] Ja (0e)
[x] Nej (1000e)
[ ] Vissa frågor (750e)
Summa: 3535

Jag är alltså värd 3535 egon :)

Äntligen!

Nu är det bara en tent kvar. Och hemtenten var inte världens svåraste när man väl kom igång (19-tiden igår). Satt uppe till nästan 1 och skrev och har fortsatt i skolan nu sedan 12-tiden. men nu är det klart! Tur att det ännu är ett tag tills man ska skriva riktiga slutarbetet som lär vara ännu värre.

Psykiskt sovande

Jag är så sjukt obeskrivligt trött, satt uppe till 1 och skrev på hemtenten och inte är den klar ännu heller. Skolans hemsida har uppenbarligen bestämt sig för att jävlas med mig så jag får inte tag i modellerna vi ska använda. Vad gör man då? När arbetet ska vara inlämnat idag, men det är omöjligt att lämna in det när man inte får tag i allt som behövs. Fan!

Mikro NN

Mikrobiologin är över, otroligt skönt! Tror det gick rätt bra, känns så åtminstone. Återstår att se, hon kanske skulle ha den rättade till imogon.
Men ingen vila och ingen ro, åter till tentandet. Nu står hemtenten i kultur i vården på schemat som ska vara klar imogon. Sedan blir helgens uppdrag att plugga ihjäl sig på anatomi eftersom 16/28 blev underkända i den andra gruppen. Nåja, lite lättare känns det att "bara" ha två tenter kvar.

Hittade förresten äntligen 'NN' till min halare nu. Tycks ha varit stor åtgång på dem, jag tog de två sista på det stället nu. Jag är fullbordad!

At school

I skolan nu, strax lektion igen. Sitta och linda ben och armar på varandra. Inte kul och inte svårt...

Utgår..

Halarinvigning och tent

Time to get ready for another day..

Gaah, bara en dag kvar till tenten, och jag kan (såklart) inte alls tillräckligt. Idag borde det städas också om vi ska våga ta hit folk på en liten förfest innan N.U.D by Night (vilket är den bästa händelsen hittills, bara av den enkla orsaken att vi får våra halare). Halarna skulle delas ut ca 23.30, tenten börjar 9.30 imorgon. isch, kommer bli jobbigt.

Let's go..

Blörgh!

En sak ur världen, 3 kvar varav 2 denna vecka. Borde säkert aktivera mig med tentläsandet nu. Fick veta idag att första tenttillfället är lättast, andra och tredje lite svårare. Tja, baciller hit och virus dit och lite protozoer och svampar här och där. Bara att läsa I guess..

höstmörker

En kort (egentligen rätt lång enligt mig) promenad blev det ikväll. Fick inviga mina träningskor jag köpte för några månader sedan. Riktigt passligt ute ikväll, inte för varmt och inte för kallt (6 °c). Men nu krypa i säng med sötisen :)

Virruss

Mitt 8-10 minuters föredrag tar exakt 3.50.27. Månne om jag kan söla ut på det så det blir 4 minuter så man i alla fall blir godkänd? Hittar inget mer som kan tänkas relevant (eller orelevant för den delen) att lägga dit. hum hum..

Borde läsa lite tent också, tjat tjat tjat, men seriöst, men sjutton bryr sig hur ett flunssavirus ser ut? eller HIV eller något annat... Inte jag i alla fall, ibland suger verkligen den här utbildningen.

Dagens nöje - städning

Lustigt fenomen att städning blir väldigt roligt och intressant så fort man har något man måste göra, läsa på tent t.ex. Att städa lockar mig en del just nu, eller diska, eller bara sitta här. Fast inget av dessa är något alternativ nu, mikrobiologitenten och inlämningsarbetena väntar...

Blue

Såja, men riktigt klart är det inte ännu! Bara halvvägs än så länge, men dags att börja göra sig redo för skolan nu så resten får bli till senare. Väldigt mycket senare, kommer två tenter nu också som jag borde aktivera mig angående. Och diverse inlämningsuppgifter. Suck!

S & S

Asch, hann inte göra klart. Nå, tar nya tag imorgon för nu väntar S & S (sötis och sängen).

Helsingfors tur-reur

Blev Helsingfors hela helgen, inflyttningsfest - shopping - matlagning - hemresa.

Jag, J, A och K startade redan en 14-tiden på fredagen, J fick en kort arbetsdag men såna kan vara bra ibland också. Började i lugn takt men ökade desto närmare huvudstaden vi kom. Förirrade oss någonstans vid Tampere när navigatorn försökte lura oss bort från E12:an. Men ner kom vi till sist. Lite förfest med Absinthe och diverse annat i Esbo vid D och sedan bar det av med taxi mot Gumtäkt. Väl där slog sömnen från den långa resan ner till och festen kunde säkert ha blivit bättre utan sömnproblem. Hemkomst ca 04:30 och stupa i golv (yepp, på golvet fick vi sova).

Lördagen konstareades det att min nacke inte diggat golvet men efter frukost och lite nackmassage var vi fit for fight att ge oss av in till Hesa centrum och slåss om prylar på Stockmanns galna dagar. Dock hittade vi inget intressant så det blev lunch och kaffe med K istället. Irrade omkring på stan och så småningom in till en K-affär efter lite fisk, potatis och diverse annat att tillaga hos K. Åt, ljuvligt gott var det. Pratade, allt mellan himmel och jord. Cruisade, såg ett flygplan landa. Drömde, bort från det kalla Finland. Hem, somnade medan de andra pratade och ditt och datt.

Idag, hemfärd rätt tidigt. Väckning redan 9-tiden. Denna natt var det min rygg som sa emot. Bila, bila, bila... sova, sova, sova.. Hemma!

Ätit, duschat, sett film, snart kallar sängen. Men först göra lite uppfräschning på bloggen.
Tack för en lyckad helg!RSS 2.0