Det blev ingenting

Det blev varken eller, Jag bestämde mig att jag inte orkade gå på styrelsemötet (något jag tror jag får ångra så småningom) och J hade inte lust att fara på bailun. Eftersom ingen annan heller var sugen på att haka på så blev det hemmakväll med film istället, inte illa det heller. Nu är det snart dags att krypa i säng. En lång, skön, ledig dag väntar oss imorgon.

Kommentarer
Postat av: Nica

Och du är vem? Känner jag dig?
Jag tar inte order om att skriva dagbok och skriver om vad jag vill, tar mig rätten att skriva att det är komiskt att folk trillar in och läser när man skriver personligt. Jag är fullt medveten om vad jag lägger ut, som sagt är 20% av helheten. Skvaller är något jag är överkänslig mot, men du tog det tydligen personligt. Intressant!
Lycka till med ditt liv.

2007-11-15 @ 21:27:56
Postat av: Nica

Jag tar det lugnt,jag lovar!.Men jag känner bara att du nog inte hängde med i vad jag pratade om, du är inte den jag vände mig till. Många som snackat bakom min rygg och som tror sig veta saker, känns oerhört omoget och då undrade jag om du var en av dem. No hard feelings. Jag tar din kommentar som ett råd att vara försiktig och hoppas att du inte tycker att jag hoppat på dig, jag undrade verkligen om du var en av de människor jag syftade på eftersom jag riktade mig mot norrortsbor, men så var inte fallet som tur var :)
Ha det bra

2007-11-15 @ 22:17:04
Postat av: isabella

låter precis som jag då ;)

2007-11-16 @ 10:53:01
URL: http://ellabay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback