Bråda tider

Stressande tider börjar nu (tror jag). Därav lär det inte bli så mycket skrivet här, sticker snart iväg och besiktar bilen sen yra på stan tills det börjat hända något på torget. Supilull, supilull och sova. Göra vad vi nu gör på lördagen, då kanske man har tid att sitta här lite. På söndag och fram till tisdag kanske, så lär vi inte ha någon el p.g.a. att vi klantade oss lite och beställde för sent. Borde ha beställt i tisdags istället för igår då det skulle vara 3 arbetsdagar, klart man kan få det snabbare med då skulle det kosta i varierande storlek, och vi vill ju ha det gratis såklart :D

Slött, trögt och ny dator

Ny laptop är precis exakt vad vi har införskaffat nu. Sötnöten sitter och påtar in diverse allt möjligt på den just nu, jag sitter med mitt fiskminne och väntar på ett pokerbord. Slö dag är precis vad det är, orkar inte ens packa min lortiga rumpa i duschen. Så får väl lov att vara smutsig ett litet tag till då, trög som man är. Imorgon blir det i alla fall mera shoppa hemmasaker av och lite supilull. På lördag tycktes det bli ännu mera supilull vilket säkert kan bli helt trevligt med tanke på att enda gångerna man träffat folk på sistone var 20 minuter före skrivningarna då man hade helt andra saker att tänka på. Men nu lite mysa brevid sötisen <3

Wiiihiiii! och lite annat...

Hade världens bästa inlägg i huvudet igår kväll när vi skulle sova. Lovade mig själv att jag ska inte glömma det tills idag, men tror ni att jag minns nu? Så jäkla irriterande när man har minneskapacitet som en fisk.
Vad jag däremot minns är att vi köpte en dammsugare igår, ännu ett steg närmare flytten nu då. Tömte också Jonas boxlägenhet på diverse kylskåp. Bara sängkläder och glas kvar där nu, som vi tar på lördagmorgon. Då man annars ska vara i prima skick trots att man firat pampas nationaldag. Ger knappast vidare bra intryck åt hyresvärden ifall man kommer med värsta bakfyllan :D

Oooh! Hyresvärden ringde nyss, gissa vad hon ville?! "Är ni i stan på lördag-lördagskvällen? tänkte om ni skulle kunna hämta nyckelnWihii, det är ordnat! nu flyttar vi med 100% säkerhet på lördag/söndag :D

Var var jag förresten? blev så omtumlad/glad när hon ringde. Ja, festa på fredag och vara i prima skick på lördag. Men det ska väl nog gå, supa sig fuller på eftermiddagen och sluta dricka efter 22-23-tiden. Shit vad jag längtar alltså!

just såå

Förde nyss ut två stinkande roskispåsar, soptunnan stank ännu värre. Borde säkert skuras ur sånt där också nån gång... Passade i alla fall på och ta några foton på samma gång som ni kan hitta här.

Sex ikväll?

Ställer mig själv den frågan; Sex ikväll? Ja, tack!

Damn it

Är på humör att leka i photoshop, hade tänkt laga en ny presentation till lunar. Men först och främst krånglade sidan där jag skulle kolla ungefär vilket format det skulle vara. Sedan kommer jag på att jag har ju nästan inga bilder här. Blir skönt när vi flyttar så får man vara med sötisen varje dag och ha tillgång till alla saker och bilder.

Några saker avklarade

Kollade genom gamla inlägg på x3m nyss. Hittade en liten snabblista på vad som händer i år och kan stolt strecka över några saker nu.

Nytt år och nya händelser:

En vecka kvar tills sista perioden börjar.
19 år.
Studentläsning och skrivning.

Flytt med min prins.
Fira 1-årsdagen som förlovade.
Underbar sommar.
Ny skola, nya möjligheter.
24 år.
Fira 3-årsdagen.
Jul.
Nyår.


Snart kan jag strecka nästa två saker :D

Dina läppar mot mina är de underbaraste som finns. När dom rör mina står hela världen still och jag ryser i hela kroppen. Älskling du är underbar på alla sätt och vis. Det går inte att beskriva dig. Du betyder enormt mycket för mig sötis. Jag vet att vi kommer hålla ihop för vi är perfekta för varann. Det är du som gör mej lycklig och det är du som får mej att både skratta och le. Redan har det gått 2 år och 4 månader samt 10 månad med ringarna på och många fler ska det bli. Jag älskar verkligen dig Jonas.

Trubbel med hemmet

Uppe innan man vaknat igen. Men det gör inte så mycket, får i alla fall vakna brevid sötbollen.

Hyresvärden ringde igår. De som bor i lägenheten nu påstod att de inte hade något vatten i sin nya lägenhet och skulle velat bo kvar en vecka till. Vad jag förstått så renoverar dom den, och har gjort det sedan februari. Brukar inte vatten vara det första man fixar till sin lägenhet? Både Jonas och jag tror att det där bara var bullshit för de ville ju egentligen bo två veckor in i april i lägenheten. Men hur desperat kan man bli? De hade påstått att de talat med en jurist. Bode nog börja träffa hyresvärden nu och skriva på kontraktet så de inte har något att säga till om. Dessutom har det varit sagt 1.4 hur länge som helst nu och själv har man inte precis så mycket extra kläder och sånt mera. Allt är nerpackat och aldrig att jag börjar packa upp allt igen. Och vem skulle vilja flytta mitt i påskhälgen? Inte jag i alla fall, de får nog banne mig komma och flytta precis allt åt mig i sådana fall. Nåja, men det lät nog som att vi skulle få den 1.4, hyresvärden sa att de får lov att flytta ut så är det bara. Så får hoppas att det löser sig nu då, för jag skulle bara inte orka med nåt tjafsande. Får väl hitta nån annan lägenhet i såfall.

kanske det

Trött, vill skriva lite men är trött. Så det får vara, kanske imorgon...

Lite allt möjligt, kanske något som intresserar dig?

Härligt med bara vägar och sommarhastighet. Kändes som man skulle flyga fram längs vägen idag, så otroligt härligt!

Nåja, nu har jag slängt fram mina innersta tankar angående min framtid. Blir väl VYH i alla fall, tradenom-utbildningen med inriktning på marknadsföring. Så får jag det praktiska också och kommer kanske lättare in på arbetets vägar. Efter tre år där ska jag försöka komma in på Hanken då och fortsätta utbilda mig där till en magisterexamen. Så om ca 5 år kan jag förhoppningsvis titulera mig ekonom.

Nu ska jag sticka iväg in till stan tillbaka, hämta mamma och fara efter vårt köksbord. Sedan hem och tvätta den nytvättade bilen igen. Blev aningen smutsig efter färden till gymnasiet. Fick förresten antagligen ett C i engelskan, precis som jag visste. Stör lite eftersom jag vet att jag kan få ett M. Men C får väl duga det då, inte orkar jag börja ta om det i höst.

I väntande tider

Hemma i Malax nu, väntar på att ge mig av till gymnasiet och tala med studiehandledaren. Ska bli skönt sedan när man kan fylla i blanketterna så behöver man inte bekymra sig om det längre. Borde säkert packa lite till nu när jag ändå är här, men vad? Orkar inte packa mer nu, finns väl inte så mycket mer heller. Blah! skulle bara vilja flytta nu med det samma så man får klart  för sig vad som fattas. Ska shoppa bakplåts-, hushålls-, wc-papper, plast, städsaker, dammsugare, vaxduk m.m. på måndag. satt och gjorde en lista igår. Oj oj vad det är mycket som måste köpas och fixas. Men härligt ska det bli sedan när det är gjort.

Våren är definitivt här nu?!

Klockan är bara lite över 10 och det var redan rätt skönt ute. Solen tittade fram sådär blygsamt mellan träden på gården, luktade vår. Kommer säkert att bli ännu en underbar vårdag.

image36

Whut?

Nu dog han? tror jag ska kolla vad han sysslar med när det blev så tyst. Kanske attackera med lite pussar, jag själv känner i alla fall att jag skulle behöva några...

Biltvätt klockan 9?

Nå god morgon bara. Är det normalt att gå ut klockan 9 och tvätta bilen? för att sedan komma in, gå i duschen, äta och fara till skolan till 12. Nå det är i alla fall vad min kära andra hälft har hittat på denna morgon. Såklart ska inte jag sova då heller, antar jag eftersom han står med högtryckstvätten rakt utanför fönstret. Hellre att vi kryper ner i sängen en timme till och myser. Men hinner vi väl senare får man hoppas.

Håller på att bli allmänt tokig på detta eviga packande, ska hem via idag och packa ännu mera. Varför tar det aldrig slut? Varför fan har jag samlat på mig så himla mycket under mina 19 år? Jaja, löser väl sig...

Kakou! eller hur ryssarna säger...

kak.. kaku..kaku.. kakou. Ungefär sådär låter det här bakom mig nu, och det är inte en fågel. Det är min blivande ryss till fästman som övar. Ryska låter ganska roligt när man inte kan det utan försöker läsa och uttala, ungefär som en fågel eller jaa... idag låter det i alla fall som en fågel. KAKOU! Tror han att försöker lära sig släktträdet, och  till och med jag får vara med. Känns bra att få tillhöra hans familj:P

Som ni ser har min blogg fått ett lite annat utseende, är riktigt nöjd faktiskt.

Är du känd tack vare din blogg?

Fan vad allt känns segt idag, har spelat poker så gott som hela morgonen. Orkar inte packa mera nu, känns som det inte finns mer att packa. Ändå ser det inte ut som jag plockat bort något ur rummet, bara klädskåpet som är tomt. Väldigt tomt. Kan väl trösta mig med att jag alltid kan komma hem efter det som fattas, om det fattas något.

Läste nyss nyaste numret av Hennes, visste ni att ni kan skriva er till att bli berömda? kan inte riktigt tänka mig att flera miljoner människor skulle vilja läsa mitt vardagsdravel. fast det är just vardagsdravel som folk tycks vara mest intresserade av. Speciellt andras kärleksliv, trassliga kärleksliv. Undrar varför det ska vara så? Är väl ändå fel att gotta sig i andras problem. man borde ställa upp istället och aknske komma med råd. Dock inte klyschor som "det går nog över ska du se" eller "Livet suger ibland, så skärp dig nu". Sånt hjälper faktiskt inte. Är man nere vill man höra riktiga råd. Hur kom jag in på det där nu då?

Kanske jag skulle ta och koncentrera mig på pokerspelandet nu. Har gått rätt bra de senaste två dagarna, tjänat ihop 14 cent. Kanske låter väldigt lite men är gratisspel där första plats ger 5 cent, andra 3 cent och tredje 2 cent. Så rätt bra ät det ju nog!

Ledsamt, eller nånting?

Blä, hela denhe dagen har känts jobbig, seg, dålig. Kan inte riktigt förklara hur jag känner. Har haft enormt behov av att bara få kramas och bli pussad de två senaste dagarna. Känns deppigt på något vis, vilket det inte borde när det håller på att bli vår och allt. Kanska att man kommer att sakna Malax och hemma lite. Vet inte, men jaa...

Idag har vi i alla fall varit ut och gått, solen värmde på ganska ordentligt. Har packat ännu mera. Tror det mesta börjar vara nere, vet åtminstone inte vad jag ska packa här näst så. Ska och tala om framtiden med studiehandledaren på tisdag, förhoppningsvis får jag klart angående mitt slutgiltiga beslut då.

Only you

När du ler
så stannar hela världen
Å jag vet
Det kan bara du
Du har något
Som kommer inifrån
Man kan blunda
Å se hur vacker du är

You're so special to me!

24 Mars, 28 månader/10 månader

140692-34
Can't really explain it, but I love you so much!

28, 10, 24 och 7 :D

Idag är det 24:e då igen, 28 månader med min sötis d.v.s. Undrar hur länge man räknar sånt där? Kanske borde övergå till endast hel- och halvår snart. Fast äh! Inte kan man väl räkna för länge heller <3 10 månader med ringarna, snart 1 år :D
Packa packa, klädskåpet börjar vara så gott som tomt. Handdukar, sängkläder och party lite är nerpackat. bara småkrafs och stora saker kvar nu (d.v.s. soffan, tv-bordet och sånt.). Om 7 dagar borde vi ha nycklarna i handen ungefär. Skåpbilen är så gott som hyrd. Fan vad glad jag är :) Mamma antydde sig ha lite ledsamt nu när jag börjar packa, men är sånt som föräldrar få ta. DEssutom har hon ju två ungar kvar ännu i huset. Men lite rörd blev man ju nog nästan när hon sa att hon inte gillade det här med att jag packar. Men men, jag längtar!

Oj huhhu

Nu har jag varit och försökt få lite klarhet i hur det fungerar mellan Hanken och VYH. Nog blev jag klokare alltid, men inte tack vare VYH:s studiehandledare. Människna kunde ju ingen svenska, fast jag talade högsvenska tycktes hon inte fatta. Bara frågade om jag hade deras broschyr och att jag skulle kolla där om det fanns något som intresserade mig. Nää, klokare blev jag av att tala med min kusin som har pojkvännen som gå där. Tydligen kan man nog inrikta sig på speciella områden där också. Så kanske skulle man satsa ppå det då om man inte kommer in på Hanken, kan ju alltid fara vidare och läsa till magister på Hanken när man är klar med de tre åren. Nåja, ska försöka få en timme bokad med studiehandledare våran nu snart och kanske få allt på klart då.

Snart, snart, SNART!

ah, fredag. Fast för mig är det ingen egentlig skillnad eftersom man ändå är ledig. Men alltid kul med hälger så är sötbollen min också hemma och man kan ligga och mysa om mornarna. Fast denna hälg blir det nog inte mycket tid över för mys, hamnar att packa det mesta inför flytten eftersom vi kommer att tillbringa största delen av nästa vecka i Böle. Fan vad det ska bli underbart! Längtar så otroligt mycket till nästa lördag då vi får nycklarna.

8 dagar kvar

Bord + stolar

Att det ska vara svårt att hitta ett fyra personers bord som man kan dra ut till ett sex personers. Idag har jag varit till varenda möbelaffär i Vasa (utom en) två gånger (en med Jonas och en med mamma/mommo) och ända som fanns som utdragbara kostade ju asigt mycket. Vi hade som kriterie att helst inte över 200?, alla kostade ju 700<. Nåja, hittade nu i alla fall två potentiella till sist. Ett som var vitt/trä och kostade 199? och ett som var endast trä och kostade 149?. Efter provsittande av båda kom vi fram till att det som var endast trä var bekvämare, främst eftersom det hade vadderade sitsar. Så nu har vi köksbord inhandlat då. Säker intressant att läsa om det här men men...

Nu gå och sova i alla fall. Varit lång och jobbig dag...

Never ever again

Nu är det klart! studenten är över, vad ska man roa sig med om dagar nu då?
Engelskaläraren höll på att skrämma livet ur mig. Hon hade satt upp preliminära resultaten på skrivningen, jag räknade ihop det och kom till 136 poäng. Kollade gränserna på nätet och det var 127 poäng eller nåt sånt för att få A (godkänt). Hur i helevte kunde jag ha så lite poäng då jag har haft M när vi övat. Gick och kollade igen, nåjaa.. det var fyra saker som inte ens hade blivit rättade ännu... Stupid me!

Men men, nog ska man väl bli student. Hk-frågorna var inte vad jag hade förväntat mig men inte kändes de omöjliga heller.

Speldjävulen

Nu är jag ren och fin och har bara 24 sidor kvar. Sedan skriva och sedan lycklig student! tror jag ska spela memory när jag läst klart, blev lite biten av x3m:s nya memoryspel. Pressar väl hit en länk ifall nån annan känner för att smaka på speldjävulen. Spela här

Fan har inte ätit på hela dagen typ, kanske borde tigga lite mat av moder. Kamma håret kanske man också borde göra innan det börjar se ut som ett råttbo...


-
Han är fan så underbar!

Jag

Uh, jag har kommit till 40 sidor kvar... trögt går det idag...


UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm. nope, 2 cm över
[ ] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag har många ärr.
Ganska
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
Är väl de flesta nån gång
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
sex i öronen
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal. beter dom sig som det ibland
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar. inte för tillfället, klar med skrivningarna.
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan. bara när vi varit på projektresa från skolan
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ?lol? i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disney-filmer.
vissa är faktiskt sorgliga
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
bara med erikeeper
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
därav mina ärr
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan. vill, vill, vill
[ ] Jag har varit i USA. vill, vill, vill
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
nånstans i skogen
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
aja baja
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
många
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[x] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande. till vilken nytta?

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person. jag visste faktiskt namnet

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet. Jonas vet allt, jag har inget att dölja
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.
finns alltid omtent

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden. går i vågor, ibland 2 gånger ibland igen
[x] Jag kan inte svälja piller.
om de är över 0,5 mm
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression. /ångest
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. bara en halv
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.
kan man annat när man drömmer att man mördar sin fästman? (too much lord of the ring)

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
man ska det nån gång i alla fall
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö. bara hunden
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.
halvnära i alla fall

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor. däremot en fejkgucci
[x] Jag äger något från H&M.
[x] Jag samlar på serietidningar.
prenumerarat alldeles för länge på kalle Anka, köper alldeles för många cosmo/hennes/plaza
[x] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
many times
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
bli personlig ifall de verkar trevliga
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter. dö!
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[x] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
bagare next?
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
och många till
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
gärna!
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
(eller är jag? nära 10 i sexan ia alla fall)
[ ] Jag tror på spöken.
[x] Jag är online 24/7 på msn, även som ?Borta?.
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
ätbart i alla fall
[ ] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
Men inte namnen som hör till
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.
Vad annars?

Snart klart

Nu är det 51 sidor kvar sedan är det färdigläst, på länge hoppas jag. Imorgon gället det väl då, blir jag student eller blir jag inte. Själv tror jag nog att jag blir, det kan väl ändå inte vara svårt att få godkänt. Lite bondförnuft har man väl ändå. Nu smurfa runt lite och sedan läsa dom sista sidorna...

Du kommer alltid att vara min prins <3

Halleluja

Min blogg fungerar igen! Okej okej, jag har väl lite abstinens då... Men men, synd att den fungerar nu när jag borde läsa 100+ sidor. Imorgon sista skrivningen! Äntligen kan man väl bara säga. Sedan blir det Jonas och packa för hela slanten. Sticker iväg efter skolan imorgon. Ska och kolla på matgrupper på torsdag, hoppas man hittar någon bra som är relativt billig. Annars får vi väl äta från golvet... Mihi, snart, snart, snart flyttar vi :D Detta är lycka!

Om 11 dagar får vi nycklarna

1/5 kvar

Nu sitter man i datasalen då, bara en skrivning kvar. Minns inte att datorerna var såhär slöa... Nog gick väl engelskan helt bra, lite okända ord här och där så inget M blir det tyvärr. Men men, matten hade gått helt åt helvete så värre än det kan jag väl inte få. Simon undviker mig (?), han är vid högstadiet igen, precis som i fredags. Så det verkar inte som att jag kommer att få reda på hur det gick i psykkan idag heller.
Borde tagit med hk-boken hit så man skulle få sitta och läsa. Jobbigt som fan att sitta här med alla idioter som inte tycks veta var man tar bort/ sänker volymen på datorn... Blah!
Längtar till nästa vecka så man får börja packa ihop alla saker, se vilka kläder man kan ta och sälja. Storstäda allt i rummet! Om 12 dagar borde vi få nyckeln :D *wihii* snaaart!

Aldrig varit bra på att skriva rubriker

Usch vad klockan är mycket redan, borde ha läst i de två timmarna som vi suttit och spelat bort istället. Men men, 200 sidor eller vad hk-boken var borde man väl nog klara av på 3 dagar. Så kanske man inte läser alls idag?! Bara sitter här och möglar, äter godis och myser med Jonas istället. Ikväll ska vi i alla fall på något sorts kalas, hur kul det kommer att bli och vad för folk som kommer vet jag inte riktigt, men man kan ju alltid fara hem om det suger. Imorgon ska man och rösta, första riktiga röstandet för min del. Missade presidentvalet med två dagar och kyrkvalet räknas inte. Så så, får se då vem som faller mig i smaken imorgon i röstningsbåset. Inom sfp lär det i alla fall bli, måste ju se till så vi får behålla svenskan här i landet.

Vi har ett hem snart!

Mtte gick nog bättre än vad jag hade trott, fick faktiskt panik på riktigt igår kväll... Men man kommer ganska långt bara av att kunna procenträkning, förenkling och vad det där sista nu hette. Fick 10/10 uppgifter lösta så förhoppningsvis är jag student. Har Hk och engelska kvar som obligatoriska men dom borde inte vara något problem.

Lägenheten är vår nu! 520? inkl. vatten. Hyresvärden skulle tala med dom som bor där nu, dom skulle velat bo där ända till 15.4 men eftersom det hade stått 1.4 i annonsen och vi vill ha lägenheten från det så ska hon försöka få dem att flytta ut. Så 31 får vi antagligen nycklarna :D Och inflyttningsfesten borde bli ungefär då det är sagt. Wihiii, jag är så jäkla glad :D värsta drömlägenheten ju! Ljus, stor och jättefin!

Äcklighetsfaktor


Såhär räknar du ut min äcklighetsfaktor:

Du tar antalet år mellan dig och den äldsta du har varit med adderar det med antalet år mellan dig och den yngsta du har varit med, multiplicerar det med antalet personer du haft sex med...och voila! Din äcklighetsfaktor.
Tell me;D


Själv tog man fram sin Casio fx-9750 PLUS POWER GRAPHIC och fick blygsamma(?) 6.5, och då är båda ålderstalen avrundade uppåt... Men sådär på ett ungefär :)

Gott humör idag

Härligt att vakna strax före nie av att solen lyser in i rummet :) Är på riktigt bra humör idag, antagligen vårsolen som börjat påverka och för att söisen kommer hem redan där runt 11 idag. Tror faktiskt t.o.m. att jag ska ta och räkna lite matte nu. När Jonas kommer kanske man skulle ta sig en promenad, ta med kameran och se om man hittar något att fota i Smedsby... Men nu matte, faktiskt!


Du gör så hela världen snurrar
Och jag vill bara åka mé
Så ta min hand och visa vägen
Visa mig det jag vill se
Du gör så hela världen snurrar
En gratis karusell för mig
Jag hoppas att den aldrig stannar
Att jag får åka den med dig


Sol, vind och massor med jävla böcker

Blah, jag är så otroligt trött nu så jag fattar inte hur i hela helvete jag ska orka räkna nå matte idag... Eller gå på stan till sötisen slutar skolan för den delen. Helst skulle jag bara lägga mig ner och sova några timmar, sådär en 15-16...
Psykkan gick väl... bättre än jag hade trott känns det som. Talade med Simon sedan också om vad det skulle vara för svar på några uppgifter, tyckte dom var helt bra så får se då...

Nu packa ihop sina miljoner jävla böcker och börja bli klar för att sticka iväg från det här dårhuset i två dagar. Ska bli skönt att få umgår med sötbollen igen. Fint väder igen, alltid bra :)

Klänningar

Kl?nning 1

Kl?nning 2Klänningarna jag beställde igår. Fan vad man kommer börjar längta till sommaren när man tar på dom, gör ju dte redan...

Våren är påväg

Jag har nu starka bevis på att våren är påväg, eller i alla fall nå sorts bevis :) Och underbart varmt var det också där det inte blåste. Sommaren är närmare än vi anar!

bildbevis

Våren kommer smygandes

Shit vad vackert väder det är idag, riktigt gjort för att man inte borde sitta inne och mögla med psykkaboken. Tror jag ska äta nu och sedan gå ut en sväng och fota lite, sedan måste man väl börja ta tag i läsandet. Är ju faktist tills imorgon jag borde lära mig allt. Hittills känns det som jag kan inget så det lär bli en lång dag idag. Men hey, bra är ju att sen är ännu en skrivning över! Så bara matte på fredag så har man överlevt de värsta då (Engelskan och HK:n är jag ganska säker på ). Men nu stoppa i sig nåt nyttigt eller mindre nyttigt.


Om du vore här nu skulle jag aldrig lämnat sägen imorse <3

Inte utan dig

Trött, men vill inte gå sova. Inte utan dig älskling <3 Längatr till onsdag då vi ses igen (förbannade studentskrivningar).

One down, four to go

Töntinga inlägg som publicera sig idag, fast jag skrev och publicerade det igår. Men nåja, detu mer för er att läsa idag då. Inte kom det nå vidare bra rubriker idag heller, men värre skulle dom väl nog ha kunnat vara. bara dom här två andra skulle börja sluta nu också så man får fara hem...

Ett klart, fyra kvar...

Tomt på tonfisk, men plakat och morötter så det räcker

Blah, ingen tonfisk. Jag som skulle göra makaroni-tonfisk sallad tills imorgon. Får väl skriva på hungrig mage då såvida man inte skulle ta med några av morötterna som Nordman mutat oss med. Och Luther rakt vid infarten, lite väl  ohyfsat ändå att börja lägga sina valplakat på folk tomter? tackar vet jag nog Nordmans morotslåda i postlådan i så fall. På fredag ska vi och höra med hyran och dyl till lägenheten. Men nu spela och sedan sova, hoppas att det kommer nå vettiga rubriker imorgon.

Solen - Våren

Solen har kommit fram :D Nu ska vi ut och gå, hoppas att det är lika varmt som det ser ut. Sen matte......

Hemtrevlig lista

Är du beredd? Antagligen :D

Vad heter din pappa? Krister
Gillar du fun light? Njaa, euroshopper är bättre :D
Är du bra på finska? Nä
Hejar du marken? Inte nu att jag vill byta tillbaka igen!
Hejar du på lakritspojken? Såklart!
Går du i skola? Inte för tillfället (student-kakka-skrivningar)
Vad intresserar dej? Mycket som inte borde intressera
Har du varit till Fagerö? Vem har inte? :D
När hade du hjärnsläpp senast? Senaste matteprovet, kunde allt på timmarna - 3 poäng i provet
Vasa eller Jakobstad? Vasa såklart!
Vet du var biblioteket i Vasa är? Vet du var Hanken är?
Har du stadigt sällskap? Väldigt stadigt
Dejtar du någon? Nej, man brukar inte det då man har stadigt sällskap?!
Gillar du djur? I allmänhet
Brukar du spela betapet? Ne? Men Alfabet om vi hade det
Bmw eller Toyota? Toyota!
Lillkungs eller topelica? Inget?
Rosso eller Rax? Rosso, på Rax sägs det springa råttor. Dessutom hade vi en underbar 2-årsdag på Rosso, superb service

Svanbäck eller Haldin & Rose? Vart kör Svanbäck då? Haldin & Rose
Tycker du att frågorna är konstiga? Hemtrevliga :D
Hur gammal var du när du lärde dej läsa? Umm, 5? 6? 4?
Kan du simma? Så jag klara mig
Har du en storebror? Nej, räcker med två små

Har du nån skillnad? Oftast

Citymarket eller Prisma? Citymarket blir närmare att bära hem matkassar
Tycker du om att handla? Bara det finns pengar till det
Tycker du om att shoppa? Fast det inte finns pengar till det ;D
Vad vet du om che guevara? Bokstavera, tack!
Vem var Paasikivi? Bra f.d president
Är du gullig? Enligt nån
Om inte, var du gullig förr? Som bebis i alla fall
Känner du nån som är gullig? Joo
Gillar du att resa? Jepp, har du nån biljett till södern?

Hittar du på flygplatser? På Vasa joo, på Frankfurts NÄ
Har du bra lokalsinne? Har hittills alltid hittat hem tillbaka
Vet du vad Kekkonen hette i förnamn? Urho (min nalle, Turho min nalle. och dom lever i sin egen nallevärld)
Är du i raketåldern? Raket? Nä jag är inte 15 och älskar att skjuta alla fucking sorters raketer som finns
Paavo Lipponen eller inte? Nej, men en vanlig lippu?
Har du en hund? Nej
Gillar du kokos? Mockarutor? JA!

Gillar du mumin? Vem kan nu motstå ett tjockt troll med svans och enorm näsa?
Har du skolkat? Jaaaa...?

Vem är snyggast i din bekantskapskrets? Jonas :D

Vem är sötast i din familj? Jag :P
Har du varit i Haparanda? Från och till
Skrattar du? Nu som då
Har du ont nånstans? Magen är hungrig
Tycker du om att pussas? Om det är med rätt person så ääääälskar jag det
Vad heter/hette din faffa? Lars... Lars-Erik, med rätt att bjuda på godis

När åkte du buss senast? Nån månad sedan, nej nu ljuger jag ju... för nån vecka edan var det ju bara

Vart var du på väg? Tillbaka till sötisen
Vad är äckligt? Det som inte är något annat

Har du träffat nån du hittat på nete? Joo
Chattar du tryggt? Än har jag inte blivit våldtagen, kidnappad eller dyl.
Är du estetisk? Knappast
Har du varit i Borgå? Hmm, Borgå.. Borgåå.... Nä, tror inte det

Brukar du tanka vid abc? Att tanka kostar

Läser du Vasabladet? Jepps
Är du från Närpes? Nää (som tur e)
Skorrar du på r? Nää, jag trror int de
Har du en traktor? Nope
Vad tycker du om Nedervetil? Att det är Nedervetil...
Vad är du rädd för? Saker?
Matematik eller biologi? Ledigt!

Frida eller Frida? Cosmopolitan
Bästa inhemska band? Finns många vet ni
Bästa utländska band? Finns ännu fler
Kan du spela instrument? Måste jag?
Har du fel i huvu? Ibland kanske
Vem tycker om dej? Dom som inte tycker illa om mig
Vem tycker du om? Dom som jag inte tycker illa om

Vem gör dej glad? Jonas brukar lyckas bäst
Vad vill du ändra på? Att jag valde psykka i studenten!

Adidas eller Puma? Adidas
Vad tycker du om cervantes? Liknar "ser vante"
Är du stökig? Utanpå, innanför är jag kooolugn
Går du med rollator? Nej, gud nej!
Särkänniemi eller Borgbacken? Särkänniemi
Sku du vila ha en biljett till Borgbacken? Om du nu erbjuder så visst

Vad tycker du om malmska? Helt ok säkert
Brukar du läsa på prov? Tänk för att det brukar jag.. ibland
Kan du spela poker? Så att jag vinner nu som då joo
Vad tycker du om pidro? Lärt mig.. glömt.. lärt mig.. glömt.. Kan inte vara så kul spel då...

Var är din villa? Bergö
Har du nån ens? Men ja!

Vem brukar du mobba? Dom som behöver mobbas lite?
Vet int du att man int ska? Simma efter maten?

Pokemon eller digimon???? Wiiiiieeeeee, Pichatchuuuuuu... öööh?

HUr MÅR DU SÅDÄR ANNARS?? Hungrig? Ja tack!


Nu när man slösat lite tid på det så kanske man skulle gå och ta tag i matteräknandet. Är ju fan om en vecka!

The best gift in the world

Det bästa du någonsin har gett mig är din kärlek.

image29
Min förlovningsring och armbandet jag fick när jag fyllde.

Skäms på mig

Jag borde skämmas, har nästan inte fått något gjort den här veckan. En psykkabok har jag gått igenom, EN! Andra är smått på gång där uppe men jaa... Jag sitter här nere. Och det är torsdag, på onsdag ska jag skriva. På fredag matte, och jag som inte ens har öppnat någon bok.
Suck, suck, suck...

Snart börjas det

Nu har jag plockat ut gubbarna ur första boken (förtjänar paus). Blev "bara" 5½ sida + nå lite ritande och scheman på baksidorna av några papper. Suck och stön, jobbigt och dessutom tycker jag att jag börjar känna mig lite stressad idag. Hur ska jag hinna lära mig allt matte hade jag tänkt? läsa på alla gubbpapper och läsa hälsokunskapsböckerna ännu en gång.

5 dagar till modde
7 dagar till psykka
9 dagar till matte
12 dagar till engelska
14 dagar till hälsokunskap

Nog ska det väl gå det här nog, om två veckor är ju t.o.m hela skiten över och det är bara att vänta på resultat och dimission. Blir långt att fara till Petalax från Vasa bara för att se resultaten...

Usch

Skulle inte alls orka börja se på nånting som har med studenten att göra idag. Två veckor går som Janica sa men nu har det verkligen tagit stopp känns det som. Går hellre ut, fota lite kanske. Vet inte ens vad vet är för väder idag, säkert mulet och kallt. Skulle vara skoj att leka lite i Photoshop också eller försöka få bloggen riktigt fin, ta mig tid och göra om allt. Eller, härregud, vara social! Skulle behöva en krogrunda, vet ju inte ens vad alla andra sysslar med numera. Nästan ingen hör av sig längre. HALLÅ! Jag existerar faktist, bara för att jag har kille behöver ni väl inte stänga mig ute. Jag ställer ju nästan alltid upp på era påhitt i alla fall, till skillnad från andra då dom hande pojkvän. Men vad vet jag, kanske ni är lika fucking tråkiga som mig?

Nu ska det ätas och sen fotas, orkar inte med varken matte eller psykka.

God morgon

Först har man svårt att somna om och sedan ger man upp. Vad an ska man hitta på att göra hela dagen nu då? Sötbollen for till jobbet för typ en halvtimme sedan och efter jobbet har han kvällslektion så vete gudarna när han hittar hem tillbaka.

Så sant!

Förhållanden är aldrig perfekta, alla går igenom samma skit som alla andra. Men den stora skillnaden är att dom som är gjorda för varandra inte låter det ta ner dom.
Som du och jag älskling.

Mitt alfabete

Nina ♥ Jonas

A - som i andra hälft
B - som i bäst
C
- som i come follow me through life
D - som i den rätta
E - som i evighet
F - som i förlovade
G - som i gosa
H - som i hela tiden i mina tankar
I - som i ingen annan
J - som i Jag älskar dig
K - som i kyssar
L - som i livet ut
M - som i Maj
N - som i November
O - som i obeskrivlig
P - som i perfekta för varandra
Q - som i quality time
R - som i rör du så dör du
S - som i speciell
T - som i tänder på
U - som i underbar
V - som i varar för evigt
W - som i will always be with you
X - som i xakt vad jag vill ha
Y - som i ytterst sexig
Z - som i zonen vi lever i tillsammans
Å - som i åldras tillsammans
Ä - som i älskar varandra
Ö - som i överlycklig

Jag älskar...

Jag älskar dig för du är vacker
Jag älskar dig för du är fin
Jag älskar dig för du är mysig
Jag älskar dig för du e så snäll
Jag älskar dig för du e så underbar
Jag älskar dig för du e så sexig
Jag älskar dig när du sover
Jag älskar dig när du ler
Jag älskar dig när du skrattar
Jag älskar när du rör mig
Jag älskar när du kommer till mig
Jag älskar när du håller om mig om natten
Jag älskar dina ögon
Jag älskar din mun
Jag älskar din kropp
Jag älskar när vi pussas
Jag älskar när vi kramas
Jag älskar när vi älskar med varandra
Jag älskar dig för alltid....
Jag hittar inga fel med dig...

Tack för att du älskar mig

Dumma mig

Har inte fått gjort något av det jag skulle göra ännu... Gissa vad jag har gjort istället?! Gjort om min lunarpres *lol*. Finns ingen ork eller motivation, så är det bara. Vill ha hem min sötis <3

Borde...

Borde gå och äta, läsa lite och säkert massor med annat också. Tur i alla fall att jag är i Böle och inte Malax annars skulle jag behöva städa :D Vill leka i photoshop, men finns inga bilder att leka med på den här datorn. Tja, bara att gå upp och se vad man kan tänkas hitta i kylskåpet då!

Vill ha dig

Vill ha hem min sötboll nu! Kommer först om sådär 6-7-8 timmar, evigheter dit juh! Saknar honom enormt mycket nu, skulle bara vilja ligga i sängen hela dagen och gosa. Snart studentskrivningar dessutom och då får man ju knappt se honom på två veckor. Fatta TVÅ VECKOR! Man dör ju för mindre! Gaah! Kan det inte bara vara över alltihopa nu. Bara knäppa med fingrarna så är det över! Så får man flytta in någon gång, vill flytta nu! Få bo med älsklingen med detsamma! Jävla långa Mars-månadshelvete!

Nati nati

Nu ska jag borsta tänderna, sedan krypa ner med sötisen <3 Imorgon blir det matteräknande och psykkagubbar letande. Nati nati!

.

Väntar på att du ska komma hem.

Du är allt för mig


Älska, ett starkt ord med många känslor inblandade, ofta sägs; Jag älskar dig! för tidigt. Eller vid tillfällen man inte är säker på sin sak. Jag kan säga nu, att jag älskar dig ifrån djupet av mitt hjärta.
Du är min värld, Min längtan, Min kärlek.

image26

Datorn dör

Min smarta lilla pappa stängde av datorn utan att avsluat programmen tror jag. Visst kan det vara svårt att veta att torrent är igång när det är en dold ikon, men nog håller datorn på att dö i alla fall när man satte på den igen. Nåja, nu tystnade den äntligen verkar det som. Nästan...

Har läst ikapp mitt slarv nu, men vet faktist inte vad jag ska göra den här veckan. Matte ska jag väl räkna och leta upp psykkagubbar men annars så kommer jag ju knapp att ha något att läsa på. Skönt, men det känns som det inte ska vara så.

Vinterland

Hej mitt vinterland, nu har jag bilder! Fixade till en bilddagbok, så på 4:e mars finns bilderna nu. men är inte så många upp ännu, uppladdningen går lite slött.

Vilken underbart solig vinterdag

Har just varit ut en sväng till ån och gått, tog lite foton också (många foton). Borde väl kanske skaffa bilddagbok så man får uppsatt nå, har så gott som slut på utrymme på pixbox. Men nu kolla igenom fotona och se om något har blivit bra.


image25

Alle man omkull

4:e man omkull nu, alla utom jag och Jonas har varit/är sjuka. Men oss får bacillerna inte, man är inte sjuk förrän man medger det. Och vi tänker då inte ge efter! Jag har inte haft feber sedan lågstadiet, inte bevisligen i alla fall. Mäter man inte feber så har man inte feber!

Men nu är klockan sovdags. Krypa ner i den kalla sängen med den varma sötisen, först mysa lite sedan sova <3

Brownies

Bakningen blev lyckad, superbt recept!

Brownies

Ikväll ska sötisen spela freeroll, påstår att om han vinner ska han köpa ett par nya skor åt mig. Får se hur det blir med den saken ;P Nu titta film från 3:an.

Värme

Uppfriskande promenad nu, skönt när solen värmde. Även om den värmde lite väl mycket ett tag. Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska vi se en film från 3:an (tv.nu). Sedan ska vi baka chokladbrownies med Marianne cruch, hittade receptet för någon vecka sedan i en veckotidning så nu måste jag testa om det är värt något.

Snart är det äntligen vår!

Svenskt

Hur svensk är jag?

[ ]
Kan nationalsången. (Finlands, men icke Sveriges)
[ ] Vet vem som är statsminister.
[x] Vet vem Anja Pärson är.
[x] Håller på Sverige i Fotbolls VM. (Finland är ju aldrig med ffs)
[x] Att svenska flaggan är gul och blå.
[x] Vet hur många barn Kungen har.
[ ] Har nångång målat ansiktet gult & blått. (Nej, men slagit)
[ ] Innehar en svensk fotboll-hockey-handbolls matchtröja.
[x] Sett fler än 4st landkamper av någon slags sport.
[x] Vet att Olof Palme blev mördad.
[ ] Vet att skåne är sveriges stolthet (är det så?)
[x] Vet att Sverige och Sweden är samma land.
[x] Att IKEA är svenskt.
[ ] Kör volvo eller Saab
[x] Vet vad Sverige blev i fotbolls VM -94.
[ ] Campar i vackra sverige på sommrarna.
[x] Firar midsommar med all sin glans

10/17 - ganska svenskt för att vara finsk...

Just sååå...

Nu fungerar det mitt i allt... mysktiska saker, kanske saknade ett nytt inlägg så den la sig i strejk?!

Uppdatering?

Visst, visst uppdatera bara.. men varför fungerar inte min blogg? Fungerade inte igår kväll heller att gå och läsa bloggen. Hur ska alla nyfikna stackare överleva? ;)

Lång dag i backarna

Shit vad man är slut nu efter en hel dag i backarna. Men så otroligt skönt att komma ifån läsandet en dag, trots att jag läste lite imorse men det räknas knappt. Asigt mycket till imorgon istället, men det är morgondagens problem. Nu äta och sen mysa hela kvällen med sötbollen <3

105 på 4

Klockan är 8, innan 12 ska jag ha 105 sidor lästa, packat och klart för en tur till Simpsiö. Stress! Men vad gör man inte för sina kära kompisar?! ;) Är ju två andra av dom också som borde få läsandet att lida, tror jag...

Lägenheten är btw vår om vi vill, ska diskutera hyra och sånt när hon kommer tillbaka från Sverige den 11. Jippii säger jag bara! :D Men nu börja läsa, mycket, mycket...RSS 2.0