Ä-N-T-L-I-G-E-N

Äntligen, ÄNTLIGEN! Jag klarade anatomin, inget höjdarvitsord men jag klarade det och det är huvudsaken. Så skönt att inte har det kvar att skriva nästa höst, inte kul alls att ha något på hälft. Nu kan jag äntligen ta jullov och behöver inte tänka på tenter på väldigt länge. Men nu försöka få lite ordning här och sen iväg och tjäna lite pengar genom att städa hos en släkting.

Kommentarer
Postat av: Anita

Ha en bra dag!

2007-12-17 @ 11:08:12
URL: http://anitaas.blogg.se
Postat av: johanna

hej på dig =D

är du inte medlem i gratisbio ännu se till och bli
det då ! för vad passar bättre i december månad än gratis biobiljetter och present kort på de största kedjorna som tex hm vero moda dinsko åhlens kicks och många fler. klicka på länken nedan och bli medlem :) för varje vän du sedan värvar får du 200 poäng , och för att få en bio biljett behöver du 400 poäng :) 2 vänner = en biobiljett. något som man även ska kolla in är fliken där det står poäng , där ska du klicka in dig på olika sidor och sedan tjänar du en massa poäng på bara det. jag har precis tjänat ihop 80 poäng genom att bli medlem på sidor bara och inget mer. ville bara tillägga också att det är helt gratis. många kan känna att de kan luras med mera. men jag garanterar att det är gratis och behöver ni hjälp med något så är det bara att fråga mig.

här är länken ; http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=16563

hoppas du får en mysig jul och ett gott nytt år

2007-12-17 @ 11:14:23
URL: http://www.fjb.blogg.se
Postat av: Mici

Nämen grattis :) jag ska däremot på andra tenttillfället sen i januari.. :l lite surt att veta att man ännu har d framför sig o. borde faktist börja läsa nu över jul.. :/ Men nåja, ska försöka så gott d går.. Har ju nåt att göra på playan sen medan ja steker mig :D

2007-12-19 @ 13:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback